Sezaryenle mücadeleye ebelerden destek!

Türk Ebeler Derneği Genel Başkanı Nazan Karahan, Sağlık Bakanlığı tarafından normal doğumun teşvik edilmesi ve sezaryen oranlarının azaltılabilmesi amacıyla hazırlanan 5 yıllık eylem planına ilişkin, Ebeler olarak sezaryenin zorunlu haller dışında engellenmesi konusunda biz de varız. dedi.

Türk Ebeler Derneği Genel Başkanı Nazan Karahan, Sağlık Bakanlığı tarafından normal doğumun teşvik edilmesi amacıyla hazırlanan 5 yıllık eylem planına ilişkin olarak, Amacına ulaşması için biz de elimizden geleni yapmaya hazırız. Ebeler olarak sezaryenin zorunlu haller dışında engellenmesi konusunda biz de varız. diye konuştu.

SEZARYENİN ZORUNLU HALLER DIŞINDA ENGELLENMESİ KONUSUNDA BİZ DE VARIZ

Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu ay sonuna kadar şekillendirilecek eylem planının önemli olduğunu ve bunun herkes tarafından algılanması gerektiğini söyledi. Karahan, eylem planın, yaptırımlardan eğitime kadar detaylı bir şekilde hazırlandığını aktararak, son şeklinin verilmesinin ve yasal düzenlemelerin ardından planın faydalı olacağını dile getirdi. Karahan, Amacına ulaşması için biz de elimizden geleni yapmaya hazırız. Ebeler olarak sezaryenin zorunlu haller dışında engellenmesi konusunda biz de varız. Bu anne ve bebek için en doğru olanı. ifadelerini kullandı.

Sezaryenle mücadeleye ebelerden destek! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.