Şeytanın hikayesini merak edenler 26 Kasım'ı bekleyin: Hiçbir şey sanıldığı gibi değil!

Korku filmi tutkunları için gerilim dolu anlar ‘‘The Good Things Devils Do’’, ‘‘Şeytanın Bilinmeyen Hikayesi’’ filmiyle 26 Kasım tarihinde sinemalarda izleyicilerini bekliyor. Türkiye’nin korku film dağıtım devi olan Atlantik Medya Prodüksiyon dağıtımını üslendiği filmin nefes kesen konusu ile izleyicilerini etkiliyor.

Gerilim dolu filmin yönetmenliğini Jess Norvisgaard üsleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Bill Oberst Jr.,Linnea Quigley,Kane Hodder gibi yıldız isimler yer alıyor. 

CEHENNEMİN KORLARINDAN DOĞMUŞ BİR VAMPİR...

Filmin konusu ise oldukça dikkat çekici. Küçük çaplı gangster olan Richard emekli olmadan önce son bir işi üstlenir. İşi rakip gansterlerin evinden para çalmaktır. Melvin. Museum of the Macabre için ünlü bir küratör olma hayalleri kuran isteksiz bir aile babasıdır. Cehennemin korlarından doğmuş bir vampir olan Masquerade'in kalıntıları yüzyıllar önce yok edilebilmiş midir?

Şeytanın hikayesini merak edenler 26 Kasım'ı bekleyin: Hiçbir şey sanıldığı gibi değil!

ASIRLIK KÖTÜLÜĞE KARŞI BİRLİKTE ÇALIŞMAK ZORUNDA KALACAKLAR

Cadılar Bayramı Gecesi'nde aralarında kilometreler olan bu ikilinin yolları kesişecek. Her şey tehlikedeyken asırlık kötülüğe karşı savaşmak için birlikte çalışmak zorunda kalacaklar.

"HİÇBİR ŞEY SANILDIĞI GİBİ DEĞİL"

Korku filmlerine tutkun olan izleyicileri 26 Kasım günü ‘‘Şeytanın Bilinmeyen Hikayesi’’ filmini izlemek için sinemalara bekleniyor. 26 Kasım'da göreceksiniz ki ‘Hiçbir şey sanıldığı gibi değil! ’

Şeytanın hikayesini merak edenler 26 Kasım'ı bekleyin: Hiçbir şey sanıldığı gibi değil! - Resim : 2

Şeytanın hikayesini merak edenler 26 Kasım'ı bekleyin: Hiçbir şey sanıldığı gibi değil! ile ilgili etiketler film Sinema korku filmi gerilim şeytan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.