Şeytanın aklına gelmez! TIR şoförlerine şok tuzak

Kocaeli’nin Gebze ve Körfez ilçelerinde kadın kılığına girip TIR parklarında sürücülere ilişkiye girme bahanesiyle yaklaşıp hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı.

28 Aralık Gebze Nakliyeciler Sitesi’nde bulunan bir TIR otoparkında meydana gelen olayda, L.Ş. (30) kadın kılığına girerek ilişkiye girme bahanesi ile otoparkta bulunan sürücülerin yanına gitti. L.Ş. bir TIR’dan 2 bin 500 TL çalıp, kendisini otomobilde bekleyen B.C. (24) ile olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlar aynı yöntemle Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisindeki TIR’dan da bin TL çalarak kayıplara karıştı.

tArcA

“MADDİ DURUMUMUZ İYİ, MACERA OLSUN DİYE YAPTIK”

Kocaeli Asayiş Şube Müdürülüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri gelen ihbarlar üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin sonucunda L.Ş. ile B.C.’nin İstanbul’un Pendik ilçesinde ikamet ettikleri öğrenildi. Düzenlenen operasyon sonucu Pendik’te kıskıvrak yakalanan L.Ş.’nin hırsızlık ve çeşitli suçlardan 6 adet kaydı, B.C.’nin ise çeşitli suçlardan 15 adet kaydının bulunduğu öğrenildi. Hırsızlar ifadelerinde maddi durumlarının iyi olduğunu, bu işi sadece macera olsun diye yaptıklarını söyledi. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan L.Ş. ve B.C. mahkemeye sevk edildi.

Şeytanın aklına gelmez! TIR şoförlerine şok tuzak ile ilgili etiketler Gebze Kadın tırcı ilişki tuzak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.