Şeytanın aklına gelmez… Aman dikkat! Sosyal konutta inanılmaz dolandırıcılık yöntemi!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, TSK’nın Suruç’ta teröristleri etkisiz hale getirdiği operasyonun detayları, Türkiye’nin Rusya’ya doğal gaz ödemesini ruble ile yapma kararı, Türkiye'nin Suriye operasyonunda Rusya'nın rolü, ABD’nin Güney Kıbrıs Rum yönetimine silah ambargosunu kaldırması, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos’ın Meis Adası’nda Türkiye'yi kışkırtan sözleri masaya yatırıldı.

‘’TAMAMLAYICI HAREKATLAR ÖN PLANA ÇIKIYOR’’

Metehan Demir, "İçeride ve sınır ötesinde harekatlar devam ediyor. Bunlar tamamlayıcı harekatlar olarak ön plana çıkıyor. Harekatların ardı arkası kesilmiyor. Hepsi bir plan dahilinde gerçekleşiyor ve birbirini tamamlıyor.

‘’RUSYA’NIN DENİZ VE KARA ÜSLERİ AKDENİZ’DE SICAK DENİZLERE İNME PLANININ HAYATA GEÇMİŞ HALİDİR’’

Rusya'nın Suriye'de durmasının stratejik önemi var. Deniz ve kara üsleri, Akdeniz'e sıcak denizlere inme planının hayata geçmiş halidir. Rusya oradan vazgeçemez. Rusya'nın enerji silahı gerçeği var. Karşısında kim olursa olsun maddi ve manevi bunu kullanacak. Ruble ile alışveriş bir miktar rahatlama sağlayacaktır. Rusya ile enerji alışverişlerinde belli bir oranda ödemelerden kaynaklı bir rahatlama var.

‘’ABD DIŞINDA BAŞKA ÜLKELERDEN DE UMMADIĞIMIZ KONULARDA YAPTIRIM GELEBİLİR’’

Türkiye'ye kısıtlama ve zorluk çıkarma paketlerinin yolda olduğuna dair sinyaller güçleniyor. Bu ABD'nin CAATSA yaptırımlarına benziyor. Seçimlere doğru giderken Türkiye'ye sadece ABD'den değil, başka ülkelerden de ummadığımız konularda yaptırım gelebilir. Bu suçlamalarla Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya çalışmak, kendi yaptıklarını görmezden görmek terbiyesizlik değil mi?

‘’PROVOKASYONLARDA BİRİ ÖLSEYDİ ‘AZERBAYCANLILAR MASUM, SİLAHSIZ ERMENİLERİ ÖLDÜRDÜ’ DERLERDİ’’

İçeri girseler büyükelçiliğin silahlarıyla katliam çıkardı. Bir tane polis yok. Biri ölseydi 'Azerbaycanlılar masum, silahsız Ermenileri öldürdü' derlerdi.

SOSYAL KONUT PROJESİ’NDE DOLANDIRICILARA DİKKAT

Kuraya girmeden '300 bin TL ver, yüzde 100 daire senindir' dolandırıcılığı yapanlar var.’’ ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Şeytanın aklına gelmez… Aman dikkat! Sosyal konutta inanılmaz dolandırıcılık yöntemi! ile ilgili etiketler TOKİ Metehan Demir sosyal konut projesi dolandırıcılar metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.