Şeyma'nın sevgilisine çirkin soru!

Fenomen Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'ya Instagram üzerinden bir Türk takipçi "Cinsel organın kaç cm? sorusunu sordu. Guido bu soruyu yanıtsız bırakmadı.

Şeyma Subaşı'nı aldattığı iddia edilen İtalyan DJ Guido Senia, geçtiğimizi günlerde sevgilisini de alarak kız kardeşini ziyarete gitmişti. Aşk tatiline çıkan Guido, aldatma iddialarını da böylelikle son noktayı koymuş oldu.

Kız kardeşi Chicca Senia'nın İtalya'daki çiftliğine giden DJ, atlarla çekilmiş pozunu Instagram hesabından paylaştı. Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığından beri binlerce Türk takipçisi olan Guido'nun her paylaşımı gelen yorumlarla olay olmaya devam ediyor.

Guido Senia, son paylaşımının altına "Cinsel organın kaç cm" diyen Türk takipçisine cevap verdi. Senia şaşırtan soruya kahkaha atan emojiyle cevap verdi. Soruyu gören diğer Türk takipçiler durumu yadırgayarak "Tövbeler olsun başımıza gelen" yorumuyla şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Şeyma'nın sevgilisine çirkin soru!

Şeyma'nın sevgilisine çirkin soru! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram Guido Senia
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.