Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın!

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'nın, İtalya'ya uçuş yasağı olduğu için Yunanistan üzerinden Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. Subaşı ve sevgilisinin herhangi bir önlem almadan 14 kuralını hiçe sayarak hayatlarına devam etmesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Barış Ertem, devletin zorunlu karantina hakkı bulunduğunu hatırlatarak, Şeyma Subaşı ve sevgilisi için bu hakkını göstere göstere kullanmasını istedi. Candaş Tolga Işık ise İçişleri Bakanlığı'nın harekete geçtiğini duyurdu.

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Senia, dün akşam bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Burada muhabirlerin sorularını cevaplayan Guido Senia, İtalya'dan Türkiye'ye geldiğini açıkladı. Senia, İtalya'dan uçuş yasağı olduğu için bunu Yunanistan üzerinden gerçekleştirdiğini de itiraf etti.

Ancak Subaşı’nın İtalyan sevgilisi Guido Senia'nın hem uçuş yasağını delmesi hem de koronavirüs sebebiyle yurtdışı seyahatlerinden sonra uygulanması gereken 14 gün karantina kuralına uymadığının anlaşılması sosyal medyada büyük tepki çekti. 

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın!

Birçok kullanıcı hem Şeyma Subaşı'nın hem de sevgilisi Guido Senia'nın ibret için devlet tarafından zorla karantinaya alınmasını istedi. 

Bu görüşü savunanlardan biri de İTÜ Öğretim Görevlisi Barış Ertem'di. Ertem, "Devletin ikisine de zorunlu karantina uygulama hakkı var. Bence bu hakkını sonuna kadar ve göstere göstere kullanmalı. Bu dikkat çekme ve farkındalık oluşturma açısından çok iyi bir fırsat aslında..." dedi. 

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın! - Resim : 2

Barış Ertem gibi Subaşı ve sevgilisine karşı önlem alınmasını isteyen birçok kişi vardı. İşte sosyal medyada ikiliye gösterilen tepkilerden bazıları...

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın! - Resim : 3

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın! - Resim : 4

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın! - Resim : 5

Şeyma Subaşı ve sevgilisinin kamu sağlığını hiçe sayarak gününü gün etmesine gösterilen tepkiler üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçtiğini belirten gazeteci Candaş Tolga Işık, Şeyma Subaşı’nın İtalya’dan gelen sevgilisinin deport edilmesi ya da kalmak istiyorsa 14 gün karantinaya alınacağını ileri sürdü. 

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın! - Resim : 6

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın! - Resim : 7

Şeyma ve sevgilisi ibret için karantinaya alınsın! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı İtalya Yunanistan Karantina Guido Senia candaş tolga ışık barış ertem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.