Şeyma Subaşı'ya yeni sevgilisinden milyonluk hediye!

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Şeyma Subaşı'nın saati olay oldu. Subaşı'ya saati Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin hediye ettiği ve yaklaşık 3 milyon 700 bin TL değerinde olduğu konuşuluyor.

İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldıktan sonra Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile yeni bir aşka yelken açan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birlikte aynın karşısında çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

KOLUNDAKİ SAAT DİKKATLERDEN KAÇMADI

Geçtiğimiz haftalarda Miami'den ev aldığını duyuran Subaşı'nın paylaşımında sevgilisinin yüzünü yine gizlediği görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Miami'den yeni bir ev aldığını duyuran Şeyma Subaşı'nın sevgilisiyle birlikte çekildiği fotoğrafta Saloussi'nin yüzünü gizlediği görünüyor.

Söz konusu fotoğrafta dikkat çeken bir diğer detay ise Şeyma Subaşı'nın kolundaki saat oldu.

MİLYONLUK SAAT

Subaşı'nın kolunda bulunan ve yaklaşık değeri 3 milyon 700 TL olan saatin ise, sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin hediyesi olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı'ya yeni sevgilisinden milyonluk hediye!

ŞEYMA SUBAŞI VE GUIDO SENIA İLİŞKİSİ 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra, Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda ilişkisini bitirme kararı almıştı.

ESKİ AŞKINA GERİ DÖNDÜ

Ayrılığın ardından Guido Senia cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Senia, Subaşı ile sevgili olduğu zamanda dahi sosyal medya hesabından fotoğraflarını kaldırmadığı eski sevgilisi Maria Carla Boscono ile tekrar aşk yaşamaya başlamıştı.

Şeyma Subaşı'ya yeni sevgilisinden milyonluk hediye! - Resim : 2

ANİ BİR KARARLA AYRILMIŞLARDI

Şeyma Subaşı ve Guido Senia 1,5 yıl aşk yaşamış ancak ani bir kararla ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Çiftin ayrılık nedeni olarak Guido'nun pandemi dolayısıyla çalışamadığı ve her türlü faturayı Şeyma Subaşı'na ödettiği ileri sürülmüştü.

Şeyma Subaşı'ya yeni sevgilisinden milyonluk hediye! - Resim : 3

 

Şeyma Subaşı'ya yeni sevgilisinden milyonluk hediye! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Sosyal Medya Mohammed Al Saloussi saat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.