Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kim?

Şeyma Subaşı’nın son zamanlarda konuşulan yeni sevgili iddiaları sosyal medyadan yaptığı “No nazar” paylaşımı ile doğrulandı. Sizler için Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisinin kim olduğunu araştırdık.

Şeyma Subaşı son sevgilisi Dj Guido’dan ayrıldıktan sonra birçok farklı isimle anıldı. Eski eşi Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi ile mutlu olduğunu açıklaması ardından Şeyma Subaşı bugün sosyal medya hesabından yeni sevgilisinin yüzünü göstermeden paylaşımda bulundu.

Sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımın altına “No nazar! Şeyma'nın peri masalı” yazan postu ve yeni sevgilisi ile gündem oldu.

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kim?

Şeyma Subaşı'nın bu partilere yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussi ile birlikte gittiği konuşuluyordu. Son fotoğraftan sonra yeni sevgilinin Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi olduğu iddiaları tekrardan gündeme geldi.

Mohammed Alsaloussi Kimdir?

Şeyma Subaşı ile sevgili olduğu iddiası gündeme gelen mısırlı genç yatırımcı Mohammed Alsaloussi hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Hakkında fazla bilgi bulunmayan Mohammed Alsaloussi Mısırlı olduğu bilinmektedir.

Amerika’da yaşayan Mohammed Alsaloussi hakkında daha fazla bilgi bulunmamaktadır.

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kim? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı'nın sevgilisi kim şeyma subaşının yeni sevgilisi Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.