Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı alay konusu oldu!

Geçtiğimiz yılın kasım ayında televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğini sonlandıran ve kısa süre sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medyadaki son gönderisiyle alay konusu oldu.

Yaptığı her hareketle gündeme gelmeyi başaran Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf olay oldu.

İspanya'da çektirdiği fotoğrafını photoshop yaparak tekrar paylaşan Şeyma Subaşı, takipçileri tarafından dalga konusu oldu. Şeyma Subaşı'nın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Aynı fotoğrafı tekrar paylaştığına göre para bitti galiba." dedi. Başka bir takipçisi ise, "Şeyma'ya photoshop öğreten hayat bize neler yapmaz." yorumunu yaptı.

İşte o paylaşım:

Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı alay konusu oldu!

"OLAY YARATACAK"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle tanınan ve ayrılık sonrası da magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, İstanbul İstinye'de objektiflere yakalanmıştı. Subaşı spor kıyafetleri ile objektiflere poz vermişti. Son olarak kitap yazacağının haberleri ile gündem olan ve sosyal medyada da eleştiri oklarını üzerinde toplayan Subaşı, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak "Kitap yaz başında çıkacak ve olay yaratacak." ifadelerini kullanmıştı.

Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı alay konusu oldu! - Resim : 2

Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.