Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili gerçek ortaya çıktı

Şeyma Subaşı'nın bebek beklediği iddia edilen ve geçtiğimiz günlerde sürpriz bir organizasyonla evlenme teklifi ettiği 36 yaşındaki Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin ailesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Milyarder bir aileden geldiği ve şeyhin oğlu olduğu konuşulan genç iş insanının Forbes dergisinin en zenginler listesinde isminin yer almadığı detayı da öğrenildi.

Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı'ya sürpriz bir organizasyonla evlilik teklifinde bulundu. Yaşadığı mutluluğu takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı, 'evet, dedim' mesajıyla güzel haberi duyurdu. Hamile olduğu iddialarıyla da gündeme gelen Subaşı ile sevgilisi magazin gündeminden düşmüyor.

Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili gerçek ortaya çıktı

ŞEYHİN OĞLU OLDUĞU SÖYLENİYORDU

Evlilik hazırlığı yaptığı Subaşı'na pahalı sürpriz ve jestleriyle sık sık gündem olan Mohammed Alsaloussi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Alsaloussi'nin Mısırlı bir şeyhin oğlu olduğu, 2020’de yayınlanan ‘En Zengin Araplar’ listesinde 18’inci sırada yer aldığı ve Al Saloussi’nin yıllık gelirinin 1.2 milyar dolar olarak açıklandığı öne sürüldü.


AİLE ŞİRKETİNDE YÖNETİCİLİK YAPTIĞI BİLİNİYORDU

ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yaptığı konuşulan 36 yaşındaki iş insanı Al Saloussi’nin adına kayıtlı 11 şirket bulunduğu da iddialar arasında yer alırken gerçek ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 2


BABASI ŞEYH DEĞİL, SCHLUMBERGER'DE BÖLGE MÜDÜRÜ

Baba Essam El Saloussy'nin Facebook hesabında yer alan bilgiler gerçeği ortaya koydu. Şeyma Subaşı'nın evlilik için gün saydığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin Kuveyt'te yaşayan babası Essam El Saloussy'nin şeyh olduğu iddia ediliyordu ancak Fransa merkezli birçok uluslu petrol sahası hizmetleri sunan şirket Schlumberger'de bölge müdürü olduğu ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 3

Bilindiğinin aksine orta gelirli ailenin kızları Al Saloussi ise Dubai'de emlak sektöründe çalışıyor.

Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 4

ADINI DEĞİŞTİRMİŞ

Mohammed Alsaloussi'nin, Kanada'da daha önce pasaport başvurusu yaptığı sıralarda yalan bilgi ve belge sunmaktan pasaportunun 3 yıl süreyle askıya alındığı fakat bu cezayı yüksek mahkemenin fazla bularak bozduğu da ortaya çıktı. Kimliğinde adı Mohamed Essam El Saloussy adı ile 2005 yılında Kanada vatandaşı olan Alsaloussi, 2017 yılında ise adını Mohammed Alsaloussi olarak değiştirmiş.

ALDIĞI FERRARİ ÇALINTI ÇIKMIŞ

Alsaloussi ile ilgili ortaya çıkan bir gerçek de çalıntı Ferrari olayı. İkinci el Ferrari satın alan Alsaloussi, arabasının çalıntı çıkması ve hakkında dava açılmasıyla ilgili 'Çalıntı olduğunu bilmiyordum' iddiaları yabancı basında yer alan haberler arasında. Milyarder olarak alınan 36 yaşındaki iş insanının sıfır araç almak yerine ikinci el araç almayı tercih etmesi ise Milyarder olduğu gerçeğinin aksini kanıtlıyor.

Alsaloussi'nin California'da halka açık alanda başkalarını rahatsız edecek şekilde alkollü ya da uyuşturucu madde etkisi altında olmaktan tutuklandığı bilgisi de ortaya çıktı.

9 YILDIR ÇALIŞTIĞI ŞİRKET 2018 YILINDA KURULMUŞ 


Alsaloussi'nin Linkedin hesabında Alsaloussi Holdings'te 9 yıldır ceo olarak çalıştığı bilgisi yer alıyor ancak şirket 2018'de kurulmuş. Linkedin'e göre şirketin tek çalışanı kendisi. Şirketin diğer çalışanlarına dair hiçbir bilgi de yer almıyor. 

MİLYARDERLER LİSTESİNDE ADI GEÇMİYOR

Milyarder olduğu konuluşan iş insanının Forbes'in milyarderler listesinde ise adı yer almıyor. Alsaloussi'nin Forbes'in 'en zengin Araplar' listesinde ismi geçmiyor. Wikipedia'daki zenginler listesine ise ismi 18 mart 2021 tarihinde eklenmiş. Kendisini holding sahibi olarak lanse ediyor ancak şirketlerinin adresi, apartman dairesi ve kayıtlarda da limited şirket olarak görülüyor.

Aynı zamanda yapımcılık ve DJ'lik de yapan 36 yaşındaki Mohammed Al Saloussi'nin adı iki yıl önce İrlandalı model Chloe Loughnan ile anılmıştı.

 

Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili gerçek ortaya çıktı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.