Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den flaş hamle! Öyle bir şey paylaştı ki...

Evlenmek üzere olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den hamile olduğu iddialarını önce yalanlayıp sonra da itiraf eden Şeyma Subaşı, bir gün sonra bebeğini stres yüzünden kaybettiğini iddia etmiş ardından sevgilisinden ayrıldığını açıklamıştı. Sürpriz bir şekilde ayrılan çift adından söz ettirmeye devam ediyor. Subaşı'nın Mısırlı eski sevgiliden flaş bir hamle geldi. İŞte detaylar...

Kısa bir süre önce hamile olduğunu açıklayıp ''düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz'' diyen Şeyma Subaşı, yaptığı yeni bir açıklamayla bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığı konuşulan Subaşı'nın bebeğini aldırdığı ve sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den flaş hamle! Öyle bir şey paylaştı ki...

MOHAMMED AL SALOUİSSİ'DEN 'HAZIR MISIN?' PAYLAŞIMI


Sevgilisinin dolandırıcı olduğu iddiası ve ayrılık haberlerinin ardından Subaşı, “Bugün çıkan haberler tamamen asılsızdır. Ayrılık doğru ama sebepleri bize kalsın” şeklinde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Subaşı'nın 'ayrılık' açıklamasının ardından Mısırlı eski sevgiliden flaş bir hamle geldi. "Hazır mısın" mesajı sosyal medyayı salladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TheMeedo (@themeedo)'in paylaştığı bir gönderi

Şeyma Subaşı'nın "Ayrıldık" itirafından sonra Mohammed Alsaloussi'ye ait olduğu iddia edilen bir Instagram hesabından sürpriz mesaj paylaşıldı. Alsaloussi'nin biten ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen sosyal medya kullanıcıları, Mısırlı iş insanına yorum yağdırdı.


Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den flaş hamle! Öyle bir şey paylaştı ki... - Resim : 2

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, son bir ayda sırasıyla; evlilik teklifi, bebek, dolandırıcılık ve ayrılık haberleriyle magazin gündemine geldi.

100 BİN KİŞİ TAKİP ETTİ

Gönderi yaklaşık 500 bin kişi tarafından görüntülendi. Alsaloussi'nin, Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen takipçileri, Mısırlı iş insanına adeta yorum yağdırdı. Hakkında 'dolandırıcı' iddiaları çıkan Mohammed Alsaloussi'ye ait olduğu iddia edilen bir Instagram hesabını kısa sürede yaklaşık 100 bin kişi takibe aldı.

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den flaş hamle! Öyle bir şey paylaştı ki... - Resim : 3

Şeyma Subaşı, Ocak 2021'de aşk yaşamaya başlayıp geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Mohammed Alsaloussi'a 'Meedo' diye hitap ediyordu.

 

 

 

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den flaş hamle! Öyle bir şey paylaştı ki... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.