Şeyma Subaşı'nın çılgın dansı ifşa oldu! / VİDEO

O Ses Türkiye yılbaşı çekimleri sırasında çılgınca dans eden Şeyma Subaşı'nın videosunu çeken bir izleyici Subaşı'yı sosyal medyada ifşa etti.

O Ses Türkiye yılbaşı çekimlerinde Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki şarkı söylerken dans etti. Bu görüntüler bir seyirci tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılınca sosyal medyada olay yarattı. Kimisi Subaşı'nı eleştirirken kimisi de ettiği dansı beğendi.

O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinden video paylaşmak yasak olsa da bir izleyici Şeyma Subaşı'nın çılgın dansını çekerek Subaşı'yı sosyal medyada ifşa etti. Görüntüler kısa sürede binlerce kere izlendi.

GÖRÜNTÜLERİ KALDIRMAK İSTERKEN BİR YENİSİ DAHA...

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Eylül ayında evlenmişti. Çiftin düğünü magazin sayfalarını doldurmuş özellikle Şeyma Subaşı'nın dans ettiği görüntüler çok konuşulmuştu. Hatta Acun Ilıcalı'nın o görüntüleri Youtube'dan kaldırmak istediği de yazılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde TV8'nin yılbaşı programı çekildi. Çekimlerde Aleyna Tilki de yer aldı. Genç şarkıcının 'O Sen Olsan Bari' şarkısını söylediği anlarda seyirciler arasında yer alan Şeyma Subaşı ayağa kalkarak çılgınca dans etti. Sosyal medyada yayınlanan o görüntüler oldukça ses getirdi.

İşte Şeyma Subaşı'nın o dansı:

Şeyma Subaşı'nın çılgın dansı ifşa oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı dans O Ses Türkiye Yılbaşı 2018 Aleyna Tilki proğram acun
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.