Şeyma Subaşı'nın bir hayali daha suya düştü... Eski aşkı Mohammed Alsaloussi 'sponsor' olmaktan vazgeçti

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle adını duyuran Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinden ayrılınca kolundaki ‘Meedo’ dövmesini siyah bant şeklindeki dövme ile kapattı. Mohammed Alsaloussi de Şeyma Subaşı'nın bu hamlesinin ardından maddi desteğini geri çekip, eski sevgilisinin çıkaracağı moda markasının logosunu siyah bantla kapattı.

Eski eşi Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Bebek açtığı Healtyish adlı kafesini batınca kapatmak zorunda kalan Şeyma Subaşı, aynı kafeyi sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte Miami'de açacaktı ancak sevgilisi maddi destek vermemişti. Bir süre önce Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı aşkının adının yazılı olduğu kolundaki dövmeyi sildirdi.

ESKİ AŞKININ ÇIKARACAĞI MARKADAN DESTEĞİNİ ÇEKTİ

Şeyma Subaşı, aşkının adının yazılı dövmesini siyah bantla kapattı. Şeyma Subaşı'nın bu hamlesinden sonra eski aşkı da atağa geçti. Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı'nın çıkaracağı bir moda markasına 'sponsor' olmaktan vazgeçti.

Şeyma Subaşı'nın bir hayali daha suya düştü... Eski aşkı Mohammed Alsaloussi 'sponsor' olmaktan vazgeçti


SİYAH BANT DÖVMESİNE KARŞILIK GECİKMEDİ

Saklambaç'ta yer alan habere göre; Mısırlı iş insanı, markanın Instagram'daki hesabından eski aşkına golünü etti. Mohammed Alsaloussi, tıpkı Şeyma Subaşı'nın yaptığı gibi markanın logosunun üzerine siyah bant çekti.

Şeyma Subaşı, Aralık 2021'de markasını 'Coming Soon' yazılı paylaşım ile duyurmuştu. Mohammed Alsaloussi, markanın üzerine siyah bant çekti.

 Şeyma Subaşı'nın bir hayali daha suya düştü... Eski aşkı Mohammed Alsaloussi 'sponsor' olmaktan vazgeçti - Resim : 2


Subaşı'nın, 'You Do You' isimli markasını eski sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin fonladığı konuşuluyordu. 'You Do You' markasının hem sosyal medya sayfasında hem de internet sitesinde yayınlanan paylaşım görenleri şaşırttı.

Şeyma Subaşı'nın bir hayali daha suya düştü... Eski aşkı Mohammed Alsaloussi 'sponsor' olmaktan vazgeçti - Resim : 3

Şeyma Subaşı'nın bir hayali daha suya düştü... Eski aşkı Mohammed Alsaloussi 'sponsor' olmaktan vazgeçti ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Dövme Sosyal Medya Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.