Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya tepkisi sosyal medyayı kırdı geçirdi!

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, sosyal medyadan eşi Şeyma Subaşı ile fotoğraf paylaştı. Şeyma, Acun'a "Keşke paylaşmadan önce bana da baksaydın." diyerek sitem etti.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı, eşi Acun Ilıcalı'nın paylaştığı fotoğrafa kayıtsız kalamadı. Şeyma, fotoğrafa anında yorum yazdı.

TAKİPÇİLERİNİ GÜLDÜRDÜ

Acun Ilıcalı'nın paylaştığı fotoğrafta kendisini beğenmeyen Şeyma Subaşı, "Keşke paylaşmadan önce benim de nasıl çıktığıma baksaydın" dedi. Şeyma'nın bu tepkisi takipçilerini gülümsetti.

İşte o yorum:

seyma-subasi-esi-acun-ilicali-ya-sosyal-10274734_1754_m

TV8'in patronu Acun Ilıcalı yüzlerce insana ekmek kapısı sağlarken şimdi de eşi Şeyma Subaşı kolları sıvadı. Yeni iş kuran Şeyma, iş başvurularını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, yeni açılacak sitesi için iş başvurularını açtı. Şeyma Subaşı, artık eşi gibi insanlara ekmek kapısı sağlayacak.

İŞ BAŞVURUSUNU SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Eşi Acun Ilıcalı gibi insanlara ekmek kapısı sağlayacak olan Şeyma Subaşı, iş başvurusu yapmak için gerekli şartları sosyal medya hesabından paylaştı.

seyma-subasi-insanlara-ekmek-kapisi-saglamak-10270731_5933_m

İşte başvuralar için gerekli şartlar:

Arkadaşların alışverişe çıkarken yanlarında mutlaka senin de olmanı istiyor mu?

Birisi yeni bir kıyafet aldığında, yorum yapman için kıyafetinin fotoğrafını ilk sana mı gönderiyor?

Kötü bir kombin gördüğünde, en yakın arkadaşın bile olsa, nedenleriyle "bu olmamış" diyebiliyor musun?

En uyumsuz parçaları, tek bir aksesuarla şık bir kombine dönüştürebiliyor musun?

O halde yakında tüm Türkiye'nin tanışacağı yeni moda projemizin ekibine katılmanı istiyoruz!

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya tepkisi sosyal medyayı kırdı geçirdi! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı TV8 Instagram fotoğraf Moda yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.