Şeyma Subaşı'na Mısırlı sevgilisinden milyon dolarlık ev!

Geçtiğimiz hafta tüm uçağın biletlerini alarak Şeyma Subaşı'na büyük jest yapan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, şimdi de sevgilisine Miami'de 3,5 milyon dolara (29 milyon TL) bir ev hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şeyma Subaşı için özel jet bulamayınca bir yolcu uçağını tüm biletlerini alarak kapatan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, bir kez daha sevgilisinin rahatı için kesenin ağzını açtı. Miami’yi çok seven ve yılın büyük bölümünü orada geçiren Şeyma Subaşı için 3.5 milyon dolar değerinde ev alan Alsaloussi, cömert hediyeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

DEKORASYONU YENİLİYOR

Subaşı'nın evini kendi zevkine göre dekore ettiğini öğrendiğini belirten Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ, şu ifadeleri kullandı:

"4 bin metrekarelik iki katlı lüks villa, Miami’nin gözde yerlerinden Belle Meade Bulvarı’nda yer alıyor. Kızı Melisa ile eve yerleşen Şeyma Subaşı’nın şimdilerde evi kendi zevkine göre dekore ettirdiğini öğrendim. Sevgilisi tarafından “Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Seni çok seviyorum Meedo! ‘Harika bir adam nasıl olmalı’ diye bir kitap yazmalısın” şeklinde övülen Mohammed Alsaloussi, bu jestiyle yine çok konuşulacak."

Şeyma Subaşı'na Mısırlı sevgilisinden milyon dolarlık ev!

 

 

 

Şeyma Subaşı'na Mısırlı sevgilisinden milyon dolarlık ev! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Miami Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.