Şeyma Subaşı'dan eski aşkı Meedo'ya bomba gönderme!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuştu. Subaşı'nın açıklamlarının ardından, Şeyma arkadaşlarıyla sevgilisi Meedo'nun dedikodusunu yapmasının ilişkiyi bitirdiği iddia edilmişti. Şimdi de, Subaşı'nın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım, "Eski sevgiliye gönderme" olarak değerlendirildi.

Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa adında bir kızı olan 31 yaşındaki Şeyma Subaşı, ikinci kez gelin olmak için hazırlık yapıyordu. Ancak kötü haber geldi. Şeyma Subaşı, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisinin bittiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.Şeyma Subaşı, ilişkisinin sona erdiğini şu sözlerle duyurdu:

"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum."

MOHAMMED'E GÖNDERME

Ayrılık sonrası denizde çekilmiş bir pozunu paylaşan Şeyma Subaşı, altına çarpıcı bir not düştü. Subaşı, "Kendini yeterince sev ve saygı duy. Her anın kıymetini bil. Bu hayatta saf, nazik ve iyi bir ruha sahip olmak ve kendine güvenmekten daha önemli bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı'dan eski aşkı Meedo'ya bomba gönderme!

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞDIRDI

Subaşı'nın bu paylaşımı eski aşkı Meedo'ya gönderme olarak yorumlandı. Sosyal medya kullanıcıları, "Eski sevgilin saf, nazik ve iyi bir ruha sahip değil miydi?" şeklinde yorumlarda bulundular.

"SEVGİLİSİNİN DEDİKODUSUNU YAPTI" İDDİASI

Şeyma Subaşı, "Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik" dese de olayın hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı. İddiaya göre Şeyma arkadaşlarıyla sevgilisi Meedo'nun dedikodusunu yaptı.

Şeyma Subaşı'dan eski aşkı Meedo'ya bomba gönderme! - Resim : 2

TARTIŞMANIN ARDINDAN ŞEYMA EVİ TERK ETTİ

Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı tartışmaya başladı. Özür dilemek yerine 'Ben Türkiye'ye dönüyorum' diyen Subaşı, gece yarısı ayrıldıklarını duyurdu.

Meedo'dan karşı atak gecikmedi, Şeyma'ya aldığı arabayı geri istedi.

 

 

Şeyma Subaşı'dan eski aşkı Meedo'ya bomba gönderme! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.