Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar!

Geçtiğimiz ay ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı ile 14 aylık evliliğine geçtiğimiz günlerde son veren Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yı da alıp Miami'nin yolunu tutmuştu. Boşanmanın ardından paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Subaşı'nın rahat tavırları ise takipçilerinin eleştirisine neden olmuştu.

BAKIM YAPTIRDI

Acun Ilıcalı'yla birlikte olduğu dönemlerde estetik merkezine gitmeyen Şeyma Subaşı, Miami'den dönüşte ayağının tozuyla güzellik merkezine uğradı. Bakım yaptırdığı anları paylaşan Şeyma Subaşı'nın havluyla verdiği poz çok konuşuldu. Ancak Şeyma'nın daha sonraki paylaşımı takipçilerini daha da şaşırttı.

 "BOŞANDIKTAN SONRA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

Giyinme odasında üzerinde sadece kürkünün olduğu anlaşılan Şeyma'ya takipçileri "Evlilik bitince yasaklar da bitti" yorumlarını yaptı.

İşte o paylaşımlar:

Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar!

Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar! - Resim : 2

Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar! - Resim : 3

Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar! - Resim : 4

Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar! - Resim : 5

Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar! - Resim : 6

 

Şeyma Subaşı'dan art arda cesur paylaşımlar! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.