Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı paylaşımı! Takipçileri şaşkınlığını gizleyemedi!

Eski sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi'nin açıklamalarıyla magazin gündemine oturan Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan bir paylaşım geldi. Subaşı eski eşi Acun Ilıcalı ve kardeşi Kübra Açıl'ın pozlarını sayfasından paylaştı. Subaşı'nın takipçileri fotoğrafa anlam veremeyerek, "Eski kocanın olduğu fotoğraf neden?" şeklinde yorum yaptı.

Şeyma Subaşı yaptığı her hareketle gündeme geliyor. Son olarak sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi'nin "Şeyma Subaşı ile ilişkiyi bitiren bendim, Şeyma'nın her ay ne kadar harcadığı ortada" açıklamasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı bu konuyla gündemdeyken ilginç bir paylaşım yaptı.

"ESKİ KOCANIN OLDUĞU FOTOĞRAF NEDEN?"

Şeyma Subaşı kardeşi Kübra Açıl'ın paylaştığı bir fotoğrafı sayfasında paylaştı. Ancak fotoğrafta eski eşi Acun Ilıcalı da vardı. Kübra Açıl'ın Alaçatı'da kızının doğum gününe Acun Ilıcalı ve kızı katılırken Şeyma Subaşı ise katılım göstermedi.

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı paylaşımı! Takipçileri şaşkınlığını gizleyemedi!

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi ve yorum yağdırdı. Takipçiler "Neden Acun'lu olan fotoğrafı paylaştın?", "Eski kocanın olduğu fotoğraf neden?" gibi yorumlarda bulundu.

 

 

 

 

Şeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı paylaşımı! Takipçileri şaşkınlığını gizleyemedi! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.