Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı 2021'e aşk bombasıyla girdi. Subaşı yeni sevgisiyle pozunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra yaptığı her hareketle gündem olan Şeyma Subaşı'nın aşk hayatı da merak ediliyor.

Dj Guido ile ayrıldıktan sonra sık sık farklı isimlerle adı anılan Şeyma Subaşı tam da eski eşinin yeni sevgilisiyle mutlu olduğunu söylediği günün ertesi aşk pozlarını paylaştı.

ŞEYMA SUBAŞI'NIN YENİ SEVGİLİSİ

Miami'de ev alan Şeyma Subaşı yeni sevgilisinin yüzünü göstermezken romantik bir karesini "No nazar! Şeyma'nın peri masalı" notuyla paylaştı.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi merak konusu olurken fotoğrafa ise yorum yağdı. Subaşı'nın sevgilisinin kim olduğu henüz ortaya çıkmadı.

Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı!

İtalyan sevgilisinden ayrıldıktan sonra adı sık sık aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı'nın bu partilere yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussi ile birlikte gittiği gündemdeydi... Son fotoğraftan sonra yeni sevgilinin Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi olduğu iddiaları gündeme geldi.

Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı! - Resim : 2

 

Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Guido Senia Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.