Şeyma Subaşı yaşadıklarını tek mesajda anlattı! Manidar paylaşım...

Geçtiğimiz günlerde bebeğini kaybeden ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den ayrılan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yaşadıklarını tek bir mesaja sığdırdı. Subaşı paylaşımında, "Çok fazla ders var. Yani büyümek bu mu demek? Doğum günüm kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Özel hayatıyla sık sık magazin gündemini meşgul eden sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı ve evlilik teklifini kabul ettiği Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrılmasının ardından doğum gününde dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

"BÜYÜMEK BU MU DEMEK?"

Uzun süredir İbiza'da tatil yapan sosyal medya fenomeni, "Çok fazla ders var. Yani büyümek bu mu demek? Doğum günüm kutlu olsun" diye yazdı.

YORUMLARI KISITLADI

Doğum günü paylaşımı yorumlarını sadece takip ettiklerine açan Subaşı'na arkadaşları doğum günü mesajı gönderdi. 31 yaşına giren sosyal medya fenomenine beğeni yağdı.

Şeyma Subaşı yaşadıklarını tek mesajda anlattı! Manidar paylaşım...

Şeyma Subaşı yaşadıklarını tek mesajda anlattı! Manidar paylaşım... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Sosyal Medya Instagram Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.