Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Türkiye'ye gelirken uçakta verdiği pozla tepki çeken Şeyma Subaşı, tatil için geldiği Bodrum'da görüntülendi. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden çift kiraladıkları lüks yatta objektiflere yakalandı.

Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa'nın annesi 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kısa bir ayrılığın ardından barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Elsaloussi ile Bodrum’a geldi.

KİRALIK YATIN HAFTALIĞI 1,5 MİLYON TL

Şeyma Subaşı ile çıktığı Bodrum tatilinde haftalığı 150 bin euro (yaklaşık 1.5 milyon TL) olan mega yat kiralayan Mohammed Elsaloussi, teknelerini Gümbet’te bulunan bir otelin önüne demirledi.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler


GÜN BOYU KİTAP OKUDU

Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’da kiraladıkları lüks yatta tatil yapan Şeyma Subaşı gün boyu elinden düşürmediği “Chakra Healing” adlı yoga ve meditasyon kitabıyla objektife takıldı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler - Resim : 2

Aylardır İbiza’da yaşayan Şeyma Subaşı, Türkiye’ye döndü. Subaşı, kısa bir süre önce barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a gitti.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler - Resim : 3

Teknenin arka kısmında kitap okuyan Subaşı, Alsaloussi’nin personele jakuziyi doldurtmasının ardından kitap keyfine jakuzide devam etti. Çalışanlardan fotoğraflarını da çekmesini rica eden Subaşı, daha sonra bu kareleri takipçileriyle paylaştı. Alsaloussi de kitap okuyan sevgilisini öpücük yağmuruna tuttu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler - Resim : 4

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler - Resim : 5

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler - Resim : 6

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler - Resim : 7

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler - Resim : 8


Hürriyet - Milliyet

 

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, Türkiye'ye geldi! Bodrum tatilinden ilk kareler ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Bodrum Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.