Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştı mı? Tektaşı yine parmağında!

Geçtiğimiz günlerde bebeğini kaybeden ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrılan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda tektaş yüzüğünün parmağında olması, eski sevgilisiyle barıştığı yönündeki iddiaları gündeme getirdi.

Şeyma Subaşı evlilik hazırlıkları yaptığı ve her fırsatta aile olmak istediğini dile getirdiği Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrılmış ve bebeğini düşürdüğünü açıklamıştı.

KENDİSİNE GELEN ÇİÇEKLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Bu gelişmeden kısa bir süre sonra doğum gününde büyük bir çiçek buketiyle fotoğraf paylaşan Subaşı'nın, gönderisini "Love" notuyla paylaşması tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden olmuştu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştı mı? Tektaşı yine parmağında!

TEKTAŞINI GÖSTERDİ

Subaşı'nın Alsaloussi ile tekrar barıştığı iddiaları ortalıkta dolaşırken bu kez de yaptığı son paylaşımla herkesi şaşırtmayı başardı. Instagram hesabından bikinisi ile dans ettiği bir videosunu paylaşan Şeyma'nın, kameraya göstermek için çaba sarf ettiği parmağındaki tektaş dikkat çekti. Çiftin tekrar barıştığı iddia edildi.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştı mı? Tektaşı yine parmağında! - Resim : 2

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştı mı? Tektaşı yine parmağında! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.