Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisine korona testi! İşte sonucu...

Şeyma Subaşı ile Yunanistan üzerinden İtalya'dan geldiği ileri sürülen sevgilisi Guido Senia, 14 günlük karantinaya uymadan sosyal hayatta boy gösterince kamuoyundan büyük tepki görmüştü. İkilinin ibret için karantinaya alınması istenmiş, İçişleri Bakanlığı da bizzat Bakan Soylu'nun talimatı ile inceleme başlatmıştı. Şeyma Subaşı ile sevgilisinin İstanbul'da önce test yaptırdıkları sonra da karantinaya alındıkları ortaya çıktı.

Kamuoyunda gösterilen büyük tepki üzerine Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi Guido Senia, koronavirüs şüphesi ile Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde testten geçirildiği ortaya çıktı.

Sonuçları negatif çıkan Subaşı ile Senia daha sonra '14 gün evden çıkmama' şartıyla eve gönderildi.

ŞEYMA SUBAŞI AÇIKLAMA YAPTI

Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Sağlık Bakanlığı'nın korona virüs salgınını önlemek için aldığı önlemler kapsamında biz de bir akşam misafir edildik. Ülkemizin sağlığı için verdikleri mücadele ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder tüm sağlık camiasıın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım"

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisine korona testi! İşte sonucu...

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisine korona testi! İşte sonucu... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Koronavirüs Guido Senia İtalyan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.