Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan arasında Mohammed Alsaloussi krizi

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi’nin Chloe Loughnan’la eski sevgili olduğu ortaya çıktı. İrlandalı model, bir dönem yakın dostu olan Şeyma Subaşı’yı hayatından çıkardı.

Serdar Ortaç'la yaptığı evlilikle tüm Türkiye'nin tanıdığı İrlandalı model Chloe Loughnan'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem yakın dost olan Chloe ile Şeyma Subaşı'nın arasına Mısırlı Mohammed Alsaloussi girdiği konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan arasında Mohammed Alsaloussi krizi

İddiaya göre Mısırlı milyarderle ilk önce Chloe Loughnan kısa süreli aşk yaşadı. Hatta o dönem Şeyma Subaşı ve Chloe ile birlikte Miami'de de partilere katılıyordu.


SUBAŞI'YA TAVIR ALDI

Snobmagazin'in iddiasına göre Chloe Loughnan, yakın dostunun Mohammed Alsaloussi aşk yaşamaya başlaması sonrası Subaşı'ya tavır aldı.

İkilinin, sosyal medyada da birbirlerini takip etmemesi de dostluk mazide kaldı dedirtti.

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan arasında Mohammed Alsaloussi krizi - Resim : 2

Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile evlilik planları yaparken Chloe de yeni sevgisiyle aşk tatili yapıyor.

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan arasında Mohammed Alsaloussi krizi - Resim : 3

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan, daha önceleri Miami'de partilere gidip beraber vakit geçiriyordu. İkili, şimdilerde ise birbirini tanımıyor.

 

Şeyma Subaşı ve Chloe Loughnan arasında Mohammed Alsaloussi krizi ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı chloe loughnan Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.