Şeyma Subaşı: Türkler her şeyi çok biliyor! Artık Türkiye ile alakam yok

2017 yılında Acun Ilıcalı ile bir yıllık evliliğini sonlandıran sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, önceki gün Mısırlı sevgilisi iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlenme teklifi aldı. 801 bin 540 TL değerinde Tiffany & Co marka bir tektaş yüzükle teklif alan Subaşı, 3 aylık hamile olduğu iddialarıyla ilgili ''Herkes her şeyi konuşuyor. Türkler her şeyi çok biliyor'' şeklinde açıklamada bulundu.

Bir süre önce Instagram hesabından nikah hazırlıklarına başladığını duyuran ve önceki gün yaklaşık dört aydır aşk yaşadığı sevgilisinden evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı, hamile olduğu iddialarıyla ilgili Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'a konuştu.

Şeyma Subaşı: Türkler her şeyi çok biliyor! Artık Türkiye ile alakam yok

''EVLENMEDEN ÇOCUK YAPMAM''


2013 yılında kızı Melisa'yı kucağın alan ve ardından 2017 yılında kızının babası Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı, hakkında Mısırlı sevgilisi Alsaloussi'den bebek beklediği şeklinde çıkan haberleri reddederek, Temmuzda İbiza’da evleneceğini de belirterek “Evlenmeden çocuk yapmam” dedi.

Şeyma Subaşı: Türkler her şeyi çok biliyor! Artık Türkiye ile alakam yok - Resim : 2

''TÜRKLER HER ŞEYİ BİLİYOR ZATEN''

Hakkında çıkan haberlere gülüp geçtiğini söylen Subaşı şu açıklamayı yaptı; “Herkes her şeyi konuşuyor, Türkler her şeyi biliyor zaten”

NİKAH TEMMUZ'DA

Temmuz ayında İbiza’da nikâh masasına oturmayı planladıklarını da söyleyen Şeyma Subaşı, “Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten” diyerek şunları ekledi: “Açıkçası benim artık Türkiye ile alakam yok. Benimle de o kadar ilgilenilmiyordur artık diye düşünüyorum ama hâlâ hakkımda konuşuluyor. Daha evlenmeden boşanmamı konuşuyorlar, boşanırsam ne kadar alacağımı, nafakamı konuşuyorlar!”

Şeyma Subaşı: Türkler her şeyi çok biliyor! Artık Türkiye ile alakam yok - Resim : 3

MİAMİ'DE YAŞAYACAKLAR

Yaz boyunca İbiza’da kalacağını anlatan Şeyma Subaşı, şu sıralar Miami’daki evinde tadilat yapıldığını da belirtti. Düğünden sonra İbiza’da kalacak olan çift, eylül ayında ABD’ye dönerek Miami’deki evlerine “Mrs. and Mr. Saloussi” olarak yerleşecek.

 

Şeyma Subaşı: Türkler her şeyi çok biliyor! Artık Türkiye ile alakam yok ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Düğün nikah melisa ılıcalı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.