Şeyma Subaşı teknede kiminle öpüştü? Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia ediliyordu!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın bir süredir eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia ediliyordu. Konu hakkında henüz bir açıklama yapmayan Subaşı'dan herkesi şoke eden bir hamle geldi. Subaşı, sosyal medya hesabından teknede öpüştüğü anları paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızının annesi Şeyma Subaşı sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Son dönemde eski eşiyle bir mekanda kavga ettiği haberleriyle gündeme gelen Subaşı hakkındaki bu iddialar Acun Ilıcalı tarafından yalanlanmıştı.

Aşk hayatıyla merak konusu olan Subaşı'nın şu sıralar ise Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı konuşuluyor.

Bu konuda bir yorumda bulunmayan Subaşı tekne tatiline devam ediyor. Her anını paylaşan Şeyma Subaşı sevgilisiyle dudak dudağa anlarını da paylaşmayı ihmal etmedi.

Şeyma Subaşı teknede kiminle öpüştü? Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia ediliyordu!

Subaşı'nın bu anlarını gören kimi takipçiler öpüştüğü kişiyi Meedo'ya benzetirken kimi ise benzetmedi.

Şeyma Subaşı teknede kiminle öpüştü? Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia ediliyordu! - Resim : 2

 

 

 

Şeyma Subaşı teknede kiminle öpüştü? Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia ediliyordu! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Sosyal Medya Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.