"Şeyma Subaşı sokakta kalmayacak!"

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Şeyma Subaşı ile yaşadığı villayı sattığı konuşulan Acun Ilıcalı, bu iddialar ile ilgili 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali'ye konuştu.

"Söylemezsem Olmaz" programının dünkü yayınında Şeyma Subaşı'nın yaşadığı villanın 50 Milyon TL'ye satıldığı duyurulmuştu. Acun Ilıcalı'dan habere ilişkin bir düzeltme geldi.

Ece Erken şu açıklamada bulundu:

"Acun Ilıcalı dün ikimizi de aradı. Dün yaptığımız haberde villanın 50 milyon TL'ye satıldığını duyurmuştuk. Acun Ilıcalı evin satışı için pazarlıkların devam ettiğini söyledi. O ev yaklaşık 100 Milyon TL'ye alınmış ve 50 Milyon TL'nin üzerinde bir fiyata satacağını ayrıca Şeyma Subaşı'nın sokakta kalmayacağını; yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı'na başka bir ev alacağını söyledi."

 Şeyma Subaşı daha önce bu tarz haberlerle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Boşanma işlemi gerçekleşince Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Ben de zaten evden ayrılacaktım. Çünkü ev gerçekten büyük ve biz evde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımız için orada kalmaya devam etmek uygun değildi benim için de."

"Şeyma Subaşı sokakta kalmayacak!" ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Ece Erken
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.