Şeyma Subaşı sevgilisiyle birinci ayını böyle kutladı!

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile birinci ayını kutladı. Subaşı, söz konusu paylaşımı, "Bir ayda en favori insanım oldun. Seni çok seviyorum, Melisa’dan sonraki ikinci her şeyim" notuyla paylaştı.

İtalyan sevgilisi Guido Senia ile ilişkisini bitirdikten sonra Mısırılı yatırımcı mohammed Al Saloussi ile yeni bir aşka başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Şeyma Subaşı sevgilisiyle birinci ayını böyle kutladı!

Geçtiğimiz aylarda Miami'den ev alan Subaşı, söz konusu paylaşımında Mısırlı sevgilisiyle birlikteliğinin birinci ayını kutladı.

Şeyma Subaşı, paylaşımına, "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Seni çok seviyorum, Melisa’dan sonraki ikinci her şeyim" notunu düştü.

SAATİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Subaşı, geçtiğimiz günlerde yine sevgilisiyle bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaşmıştı. Subaşı'nın paylaşımında lüks marka saati dikkatlerden kaçmamıştı.

Ayrıca yine aynı fotoğrafta Subaşı'nın seviglisinin yüzünü gizlediği dikkat çekmişti. 

Şeyma Subaşı sevgilisiyle birinci ayını böyle kutladı! - Resim : 2

MISIRLI SEVGİLİDEN ŞEYMA'YA MİLYONLUK HEDİYE

Subaşı'ya yaklaşık 3 milyon 700 bin TL değerindeki saati, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin hediye ettiği iddia edilmişti.

Yaklaşık 10 gündür Amerika'ın Florida eyaletindeki Key Largo adasında tatil yapan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Al Saloussi'ye kavuşmuştu.

"SENİ ŞİMDİDEN ÖZLEDİM"

Al Saloussi, sevgilisinin, "Seni şimdiden özledim, Mohammed'im..." notuyla yaptığı paylaşımına kayıtsız kalmamıştı.

Şeyma Subaşı sevgilisiyle birinci ayını böyle kutladı! - Resim : 3

Bir araya gelen aşıklar, birlikte Amerikan futbolu izlemişti.

Subaşı, sevgilisine sarılırken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

 

 

 

Şeyma Subaşı sevgilisiyle birinci ayını böyle kutladı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram Sosyal Medya Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.