Şeyma Subaşı Sevgilisinden Öyle Bir Şey İstedi ki! Ne Yat Ne Kat İstedi! Duyanlar Yok Artık Dedi!

Şeyma Subaşı bu defa da bir penguen için yeni sevgilisine rest çekti. Çalkantılı hayatıyla gündemde olan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Şeyma Subaşı’nın oldukça garip istekleri bir türlü bitmek bilmiyor.

Özel hayatı ile gündem yaratmaya devam eden Şeyma Subaşı'na ne özel uçak yetti ne de milyon dolar lira olan şahane bir ev. Şeyma Subaşı bu defa da bir penguen için yeni sevgilisine rest çekti. Çalkantılı hayatıyla gündemde olan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Şeyma Subaşı’nın oldukça garip istekleri bir türlü bitmek bilmiyor. Bu defa da sevgilisinden kendisine yavru penguen almasını isteyen Subaşı yok artık dedirtti.

 Yeter Artık Şeyma Bu Kadar da Olmaz!

Şeyma Subaşı, hayatımıza girdiği günden bugüne adeta nefret kusulan biri haline geldi. İnsanlar yeter artık Şeyma bu kadar da olmaz şeklinde yorum yapmaya başladı. Çünkü bu isim iki çocuklu ve evli bir medya patronunun yasak aşkı olarak ortaya çıktı. En baştaki zayıf yalanlamalar hariç bu durumu asla gizlemedi. Hatta Acun Ilıcalı’yla yaşadığı birlikteliğini her fırsatta gözümüzün içine kadar soktu.

Şeyma Subaşı Sevgilisinden Öyle Bir Şey İstedi ki! Ne Yat Ne Kat İstedi! Duyanlar Yok Artık Dedi!

Normalde, yasak aşk yaşayan kahramanlar gizli saklı ilişkilerini devam ettirirken o ise Instagram ortamında tamı tamına 5 milyon takipçi sayısına sahip oldu. Yaptığı, yediği, içtiği, giydiği, gezdiği ve tozduğu hiçbir detayı gizlemedi. Bunun bir yanlış olduğunu kendisi de biliyordu ama asla pes etmedi.

 Şeyma'nın Hareketli Hayatı

Acun Ilıcalı’yla seneler süren aşkı sona erdiğinde de bütün herkes rahat bir nefes aldı. Artık eski zamanlarda ki gibi lüks ve rahat bir hayat yaşayamayacaktı. 130 bin TL gibi bir rakamda olan nafaka onun lüks yaşam tarzı için oldukça yetersiz  bir miktardı.

Şeyma Subaşı Sevgilisinden Öyle Bir Şey İstedi ki! Ne Yat Ne Kat İstedi! Duyanlar Yok Artık Dedi! - Resim : 2

Bu eleştirileri önemseyen Şeyma Subaşı da boşandıktan hemen sonra Miami’ye uçup düşman çatlatmaya başladı bile. Ama kendisini tarifeli uçaklarda görmeye başladık. Bununla birlikte THY’den İstanbul-İbiza arası direkt uçuş olmasını istedi. Aktarmalı uçuş Şeyma'nın tarzı dışı olan bir durumdu.

 En sonunda peri masalı ismi verdiği yeni bir aşka yelken açtı. Üstelik, son sevgilisi onun en büyük arzusu olan özel uçağı bile karşılayacak kapasiteye sahip. Şeyma Subaşı sevgilisinden kendisine penguen almasını isteyerek şok etkisi yarattı.

 

Şeyma Subaşı Sevgilisinden Öyle Bir Şey İstedi ki! Ne Yat Ne Kat İstedi! Duyanlar Yok Artık Dedi! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.