Şeyma Subaşı sevgilisinden neden ayrıldı? Mohammed Alsaloussi dolandırıcı mı?

Şeyma Subaşı sevgilisinden neden ayrıldı sorusu magazin gündemine bomba gibi düşerken Mısırlı milyarder nişanlısı Mohammed Alsaloussi ile yolların tamamen ayrıldığı belirlendi. Peki, Şeyma Subaşı hamile mi, bebeğini aldırdı mı?

Sosyetik güzel Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder nişanlısı Mohammed Alsaloussi ile olan aşkı artık tamamen bitti. Geçtiğimiz haftalarda evlilik teklifi aldığını sosyal medyadan takipçilerine duyuran Subaşı hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı.

Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurarak bebek beklediğini söylemişti. Ancak daha sonrasında da yaptığı açıklamasında bebeğini düşürdüğünü söylemesi değişik iddiaları gündeme taşımıştı.

Şeyma Subaşı sevgilisinden neden ayrıldı? Mohammed Alsaloussi dolandırıcı mı?

Ibiza tatiline çıkan Subaşı’nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması Alsaloussi ile olan ayrılık iddialarını daha da güçlendirmişti. Şeyma Subaşı hakkında çıkan iddialar sonrasında "Beni biraz bırakın. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram’dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim" sözlerini sarf etmişti.

ŞEYMA SUBAŞI NEDEN AYRILDI?

Ancak kısa bir zaman sonra Şeyma Subaşı’dan beklenen hamle sonunda geldi. Sosyal medya hesabından Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını kaldıran Subaşı ayrılık iddialarını da doğrulamış oldu.

Şeyma Subaşı sevgilisinden neden ayrıldı? Mohammed Alsaloussi dolandırıcı mı? - Resim : 2

Kızı Melisa'nın bir videosunu paylaşan Subaşı, "Beni merak eden sevgili arkadaşlarım... İçim kan ağladığı zaman da bile o her gün yüzümü güldürüyor. O benim güçlü olma sebebim. Ve ben gerçek arkadaşlarımı çok seviyorum. Hepiniz hayatımda olduğunuz için memnunum. Tıpkı Melisa'nın dediği gibi 'Aman Tanrım! Bu gerçek olamaz!" mesajını yolladı.

Son gelen haberlere göre Subaşı’nın aslında kürtaj olduğu iddia edildi. Son iddialara göre ise milyarder sevgilisinin kendisine aldığı hediyelerin aslında sahte ve Meedo'nun dolandırıcı olduğu belirtildi.

Şeyma Subaşı sevgilisinden neden ayrıldı? Mohammed Alsaloussi dolandırıcı mı? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.