Şeyma Subaşı Prens Selman'ın göz boyama festivalinden vlog paylaştı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve fenomen Şeyma Subaşı Suudi Arabistan'daki Riyad Festivali'ne katıldı.

Suudi Arabistan yaklaşık 150 bin kişinin katıldığı bir festival düzenledi. Festivale dünyaca ünlü sosyal medya fenomenleri, sanatçılar ve süper modeller katıldı. Ancak sosyal medyada özellikle Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrası eleştirilerin hedefi olan Suudi yönetiminin düzenlediği etkinliğe katılanlar hedef alındı. Festival Suudi Arabistan'ın imaj düzeltme çabası olarak yorumlandı. Festivale Türkiye'den Şeyma Subaşı da katıldı. Irina Shayk, Stella Maxwell, Alessandra Ambrosio gibi dünyaca ünlü modeller ve yine çok ünlü sosyal medya fenomenleri de oradaydı.

Şeyma Subaşı Prens Selman'ın göz boyama festivalinden vlog paylaştı!

Cemal Kaşıkçı cinayetinin ardından 5 kişinin de idam cezasını çaptırıldığı ülkede yapılan festival tepkilere neden oldu. Festivale katılan Subaşı'na da sosyal medyadan onlarca yorum yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları...


"Şimdi zengin Arap mı peşindesin?",
"Şeyma'da para bitti, şimdi kancayı Suudi prenslere atar",
"Hazır kutsal topraklara gitmişken umre ibadetini de yerine getirseydin..."

Festivale katılan diğer ünlü isimlerin paylaşımlarına da ise "Cemal Kaşıkçı’nın cesedini orada buldunuz mu?”, “Utanmaz" gibi tepki içerikli yorumlar yazıldı.

Eşcinsellerin kırbaç ya da ölüm cezasıyla karşı karşıya kaldığı ülkenin MDL Beast sahnesinde, cinsel yönelimleri hakkında hayranlarının forumlara bin tane yorum yazdığı K-pop grubu Monsta X de vardı.

 Hali hazırda kadınlara boşanma ve araba kullanma gibi temel hakları yeni yeni veren Suudi Arabistan'da yapılan bu festival Cemal Kaşıkçı katliamı sonrasında dağılan imajlarını toplamak için yapıldığı görülüyor!

Şeyma Subaşı Prens Selman'ın göz boyama festivalinden vlog paylaştı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Suudi Arabistan riyad festiavli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.