Şeyma Subaşı önce dövdü, sonra birlikte dans etti! / VİDEO

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Şeyma Subaşı paylaştığı fotoğraf ve videolarla sosyal medyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak Miami'de dövüş sporu hocasıyla yaptığı antremanın videosunu paylaştı. Videoyu 3 saatte 300 bin kişi izledi.

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı'nın modacı sevgilisi Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor. Subaşı Miami'deki evine tamamıyla yerleşti. Yaşantısının büyük bir kısmını geçirdiği Amerika'da dövüş sporları dersleri almaya başlayan güzel modacı bu anları takipçileri ile paylaştı.

Sosyal medyada 1 milyona yakın takipçisi olan Subaşı Eğlenceli anlarını paylaştığı hesabından bu kez kick boks antrenmanı yaptığı videoyu paylaştı. Antrenman yaparken hırslı bir görüntü çizen Subaşı, antrenman sonrası hocasıyla birlikte dans etti.

İşte Şeyma Subaşı'nın o anları;

Şeyma Subaşı önce dövdü, sonra birlikte dans etti! / VİDEO ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Miami dövüş kick boks
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.