Şeyma Subaşı Mısırlı'dan Hamile mi Kaldı? Şok İddia Gündeme Bomba Gibi Düştü! Sosyal Medya Adeta Sallandı

Bir süredir Mısırlı iş adamı olan Mohammed Al Saloussi ile sevgili olan Şeyma Subaşı, gündem yaratan bomba bir iddia ile herkesi şaşırttı.

Bir süredir Mısırlı iş adamı olan Mohammed Al Saloussi ile sevgili olan Şeyma Subaşı, gündem yaratan bomba bir iddia ile herkesi şaşırttı. Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın, Mısırlı iş adamı Mohammed Al Saloussi’den hamile olduğu iddia ediliyor.

İnstagram uygulamasında ki ‘We Won't Lie Mag’ adlı hesapta da Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussiden hamile olduğu iddia edilmektedir.

 Şeyma Subaşı Mısırlı'dan Hamile mi Kaldı? Şok İddia Gündeme Bomba Gibi Düştü! Sosyal Medya Adeta Sallandı

Geçen günler de sevgilisinin yaşadığı yere, Dubai ülkesine giden Subaşı, Muhammed Al Saloussi’nin ailesi ile tanışmıştı. Buna bağlı olarak Haziran ayında ise Subaşı ile Al Saloussi’nin evleneceği de dedikodular kategorisinde konuşuluyor. Özellikle, gebelik iddialarını en güçlendiren konulardan bir tanesi de Şeyma Subaşı’nın özel bir hastaneye gitmesi oldu!

 

Şeyma Subaşı Hamile mi?

 

Gündem de en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de sosyal medya fenomeni Şeyma subaşı hamile mi? Elbette bu sorunun cevabını en iyi Şeyma Subaşı bilir. Bildiğiniz üzere Subaşı, geçtiğimi günlerde Maslak da bulunan bir özel hastaneye gitmişti. Maslak’taki özel hastaneye giden Subaşı, daha sonra kadın doğum uzmanına göründü.

 Şeyma Subaşı Mısırlı'dan Hamile mi Kaldı? Şok İddia Gündeme Bomba Gibi Düştü! Sosyal Medya Adeta Sallandı - Resim : 2

Bu kapsamda özellikle Şeyma Subaşı, içeriye hemşire dahi alınmaması istemediğini belirtti. Buradan da anlaşıldığı gibi Subaşı’nın gebelik durumu net olarak belli olmasa da ihtimal vermek mantıklı olacaktır. Fakat bilgiler ışığında kesin bir bilgi yoktur. Sadece, Şeyma Subaşı kadın doğum uzmanına göründüğü için hamilelik ihtimali söz konusu da olabilir. Aynı zamanda olmaya da bilir. Sonuç olarak, ilerleyen tarihlerde herşey net olarak belli olacaktır.

 

 Şeyma Subaşı Mısırlı'dan Hamile mi Kaldı? Şok İddia Gündeme Bomba Gibi Düştü! Sosyal Medya Adeta Sallandı - Resim : 3

Mohammed Al Saloussi ile Nikah Masasına Oturacağı da Dedikodular Arasında!

 

Geçtiğimiz günler de hepinizin de bildiği üzere Şeyma Subaşı, ünlü iş adamı Mohammed Al Saloussi’nin yaşadığı yere, sevgilisinin ailesini ziyaret etmeye gitmişti. Mohammed Al Saloussi yaşadığı yere yani Dubai’ye giden Subaşı, ailesini ziyaret ederek, ailesini daha yakından tanımıştır.

Bunun üzerine, sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın Mohammed Al Saloussi ile nikah masasına oturacağı da dedikodular kategorisinde sıklıkla konuşulmaya başlandı. Ancak henüz hiçbir şey net değildir.

Şeyma Subaşı Mısırlı'dan Hamile mi Kaldı? Şok İddia Gündeme Bomba Gibi Düştü! Sosyal Medya Adeta Sallandı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.