Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisine boynuzu taktı! İkili arasında ipler kopma noktasında

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den gelen itiraflarla şok olan Şeyma Subaşı gece saatlerinde eski kocası Acun Ilıcalı’nın fotoğrafını paylaşarak pişti olmuştu. Son birkaç saat içerisinde yaşanan son gelişmelerde sosyal medya hesabında ‘Boynuz’ işareti yapan Subaşı’nın Alsaloussi tarafından aldatıldığının bir işareti olarak görüldü.

Ve sonunda Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı arasındaki ipler bir kez daha kopma noktasına kadar geldi. Önce hamile olduğunu söyleyen ve daha sonrasında da Mısırlı sevgilisi tarafından aldatıldığını itiraf eden Subaşı herkesin merak ettiğini bebek haberini vermeden O’nu düşürdüğünü söyleyince yer yerinden oynamıştı.

Ancak ikili geçtiğimiz günlerde barışmış ve Subaşı tekrardan sevgilisi ile olan fotoğrafları geri yüklemek durumunda kalmıştı. Alsaloussi son olarak verdiği röportajında Subaşı’nın gereksiz yere bir sürü harcama yaptığını söyleyerek, “Ben asla kimseye zarar vermedim. Kesinlikle benim hakkımda kötü bir şey söyleyen asla olamaz. Oldukça üzgünüm. Ve hatta daha da üzüntü olanı benim ilişkim artık sona erdi. Şeyma ile ilişkimin sona ermesini ben istedim.” dedi.

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisine boynuzu taktı! İkili arasında ipler kopma noktasında

Şeyma Subaşı’ya da kredi kartını verdiğini belirten Alsaloussi, “Benim banka hesabımdan tutun, Şeyma’ya verdiğim kredi kartının ekstresine kadar her şey onda mevcut. Şeyma’nın ne kadar harcadığını kendisinden öğrenebilirsiniz.” ifadelerini kullanması şaşkınlık yarattı.

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisine boynuzu taktı! İkili arasında ipler kopma noktasında - Resim : 2

Alsaloussi’nin bu açıklamalarından sonra sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, “Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine asla izin vermeyin. Korkuyu bırakarak sevdiklerinizin peşinden gidin. İçgüdülerinize güvenerek kendinize mutlaka inanın. Macera peşinde koşarak bilinmeyeni kucaklayın ve özgür olun. Kendi sihrinizi yapın.” mesajını gönderdi.

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisine boynuzu taktı! İkili arasında ipler kopma noktasında - Resim : 3

Subaşı’nın son gönderisinde Mısırlı sevgilisi Alsaloussi’ye karşılık olarak ‘Boynuz’ işareti yaparak aldatıldığı yönündeki mesajları da doğrulamış oldu.

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisine boynuzu taktı! İkili arasında ipler kopma noktasında ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.