Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Meedo Alsaloussi kimdir?

Şeyma Subaşı’nın ayrıldığı Mısırlı sevgilisi Meedo Alsaloussi kimdir sorusu magazin gündeminde ilk sırada yer aldı. Hamile olduğunu duyurduktan sonra bebeğini kaybettiğini söyleyen Subaşı, dolandırıldığını dile getirdi.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Mısırlı sevgilisi Meedo Alsaloussi’nin kendisine yüzük aldığını söyleyerek yakın bir zamanda evleneceklerini belirten Şeyma Subaşı bu hafta başında büyük bir şok yarattı. Uzunca bir zamandır Mısırlı sevgilisi Meedo Alsaloussi ile aşk yaşayan Subaşı için hamilelik iddiaları da gündeme gelmişti.

MEEDO ALSALOUSSİ KİMDİR?

Mısırlı bir şeyhin oğlu olan 36 yaşındaki iş insanı Meedo Alsaloussi, ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapmaktadır. Alsaloussi’nin adına kayıtlı 11 şirket bulunmaktadır.

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Meedo Alsaloussi kimdir?

2020’de yayınlanan ‘En Zengin Araplar’ listesinde 18’inci sırada yer alan Meedo Alsaloussi’nin yıllık geliri de 1.2 milyar dolar olarak açıklandı. Aynı zamanda yapımcılık ve DJ'lik de yapan 36 yaşındaki Alsaloussi’nin adı iki yıl önce İrlandalı model Chloe Loughnan ile anılmıştı.

Alsaloussi’nin adı Mart 2021’de çalıntı Ferrari haberleriyle de gündeme gelmiş ve 2019’da 1.4 milyon dolara aldığı Ferrari’nin çalıntı olduğu belirlenmişti.

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Meedo Alsaloussi kimdir? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Meedo Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.