Şeyma Subaşı milyarder sevgilisi ile sarmaş dolaş sürat teknesi kullandı...

Son dönemde magazin dünyasında en çok ilgi çeken isimlerin başında gelen fenomen Şeyma Subaşı, Amerika'da milyarder sevgilisi ile tatiline devam ediyor. Mohammed Al Saloussi ile birlikte sürat teknesi kullandığı anları sosyal medya hesabından yayınlayan Subaşı, paylaşımın altına “sadece sen ve ben” notunu yazdı.

Türkiye’de sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla magazin gündeminde ismi sıkça anılan Şeyma Subaşı, koronavirüs dönemi olmasına rağmen yurt dışı tatillerine ara vermeden devam ediyor. Amerika’nın Florida eyaletindeki Key Largo adasında tatil yapan Subaşı, tatil günlerinde sık sık Amerikan bayraklı tekneler ile tura çıkıyor. Kızı Melisa ve arkadaşları da kendisine eşlik ediyor.

Şeyma Subaşı milyarder sevgilisi ile sarmaş dolaş sürat teknesi kullandı...

Öte yandan 1.5 yıl ilişki yaşadığı İtalyan DJ Guido Senia'dan geçen yaz yolları ayıran Subaşı, bu ayrılığın ardından çok fazla zaman geçmeden 4 Ocak tarihinde yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş ilk fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşımının altına da "Nazar etmeyin, bu Şeyma'nın masalı" notunu düşmüştü.

Subaşı'nın gönderisinin ardından sevgilisinin kim olduğu herkesin merak konusu olmuştu. Gizemli aşkının Suudi Arabistanlı bir ailenin oğlu olan milyarder Mohammed Al Saloussi olduğu ortaya çıktı. Saloussi ile ilişki yaşadığını ilan eden Subaşı son olarak lüks sürat teknesini sevgilisi ile sarmaş dolaş kullandığı anların görünülerini paylaştı. Gönderisinin altına “sadece sen ve ben” notunu yazan Subaşı’nın sık sık aşkına sarıldığı görüldü.

İHA

Şeyma Subaşı milyarder sevgilisi ile sarmaş dolaş sürat teknesi kullandı... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.