Şeyma Subaşı: Maske kola değil, biliyorum!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

Sevgilisi Guido’yu İtalya’ya yolladıktan sonra tatiline kızı Melisa ile devam eden Subaşı, zaman zaman yaptığı paylaşımlardaki mesajları ile öne çıkıyor.

PAYLAŞIMLARININ ÇOĞUNU İNGİLİZCE YAPIYOR

Hayatını etkileyen konularda ya da takipçilerinin yorumlarına cevap niteliği taşıyan mesajlarla sevenlerinin karşısına çıkan Subaşı bu paylaşımlarını çoğunlukla İngilizce olarak yapıyor.

Şeyma Subaşı: Maske kola değil, biliyorum!

 "MASKE KOLA DEĞİL, BİLİYORUM"

Subaşı, hesabından yaptığı son paylaşımda “Güçlü kadınlar, kalplerindeki lütuf, seslerindeki nezaket ve ruhlarındaki sevgi ile kavgaya girer” ifadelerini kullandı. Pozlarını verirken dirseğine taktığı maskesine gelecek eleştirel yorumları da hesabına katan Subaşı, onlar için de şu satırları yazdı: “Maske kola değil biliyorum ama foto çektirmek için çıkardım, yoksa sokakta takmaya devam”

 

 

 

Şeyma Subaşı: Maske kola değil, biliyorum! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram Sosyal Medya paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.