Şeyma Subaşı kızına protez tırnak taktırdı! Takipçileri ayağa kalktı!

Evlenmek üzere olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile ayrılığı ve bebeğini kaybettiği haberleriyle gündemde olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinden doğan kızı Melisa ile tatiline devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Subaşı'nın son gönderisinde kızı Melisa'nın protez tırnak yaptırması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile çok hızlı gelişen 'evlilik-hamilelik-bebek düşük yapma-ayrılık' eksenindeki gelişmelerle magazin basınının gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Şeyma Subaşı kızına protez tırnak taktırdı! Takipçileri ayağa kalktı!

Son olarak kızı Melisa ile olan videosunu hikaye olarak Subaşı, gönderisine "My World (Benim Dünyam)" notunu düştü. Videoda ise Melisa'nın kadınsı tırnakları dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'nın 8 yaşındaki kızına protez tırnak yaptırması büyük tepki çekti.

Şeyma Subaşı kızına protez tırnak taktırdı! Takipçileri ayağa kalktı! - Resim : 2

Şeyma Subaşı'ya, takipçileri "Bu yaşta bir çocuğun protez tırnak takmasına nasıl izin verirsin" tepkisi gelirken, bazı takipçileri ise Melisa'nın annesinden ne görürse onu uyguladığını, Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa'ya yanlış örnek olduğunu ifade etti.

 

Şeyma Subaşı kızına protez tırnak taktırdı! Takipçileri ayağa kalktı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı protez tırnak melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.