Şeyma Subaşı kızına kavuştu! ''Sonunda geri döndü''

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, koronavirüs sebebiyle aylardır babası Ilıcalı'nın yanında Dominik'te kalan Melisa'ya kavuştu.

Şeyma Subaşı ve pandemi sebebiyle uzun süredir Dominikte bulunan ve annesinden ayrı kalan Melisa ile kavuştu. Melisa, babası Acun Ilıcalı'nın özel uçağıyla, bakıcısıyla birlikte Türkiye'ye döndü.

Subaşı, kızının ülkeye döndüğünü "Sonunda geri döndü. Benim her şeyim" notuyla duyurdu.

ESKİ EŞİNE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI!

Survivor 2020'nin çekimleri için gittiği Dominik Cumhuriyet'inde salgın nedeniyle mahsur kalan Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında eski eşi Şeyma Subaşı'yı övmüştü. Acun Ilıcalı, "Neredeyse 3 aydır Melisa'yla birlikteyiz ve iyi anlaştık. Bir annenin kızından ayrı kalması çok zor bir süreç. Burada Şeyma çok anlayışlı davrandı, beraber aldığımız bir karardı. Melisa burada daha mutlu olacaktı. Bütün evlatlarım değerli ama Melisa daha küçük olduğu için daha bir özen istiyor.

''ENERJİSİNİ ŞEYMA'DAN ALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM''

Melisa'nın bu enerjisini ve neşesini Şeyma'dan aldığını düşünüyorum. Şeyma'nın çok iyi bir anne; çocuğuna bağlı, tutkulu olduğunu düşünüyorum. Her dakika FaceTime'dan bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz ama burada mühim olan o çocuğun geleceği ve mutluluğu. İkimizde bu özeni gösteriyoruz. O konuda da Şeyma'nın hakkını hiç yemem. Melisa'ya olan ilgisi ve verdiği enerji Melisa üzerinde olumlu bir etki yarattı" demişti.

Şeyma Subaşı kızına kavuştu! ''Sonunda geri döndü''

 

 

Şeyma Subaşı kızına kavuştu! ''Sonunda geri döndü'' ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Koronavirüs Korona Dominik melisa ılıcalı covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.