Şeyma Subaşı karantina dönemini anlattı! İlginç diyaloglar...

YouTube kanalında Gazeteci Cüneyt Özdemir'in canlı yayına katılan Şeyma Subaşı, yine enteresan açıklamaları ile gündeme geldi. Özel hayatı ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Subaşı, karantina döneminde yaşadıklarını anlattı. Söyleşide ikili arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı, yine çok konuşuluacak açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs döneminde YouTube'da canlı yayınlar yapan Gazeteci Cüneyt Özdemir, Şeyma Subaşı'yı konuk aldı. 

İkili arasında yaşanan ilginç diyaloglar ise sosyal medyaya damga vurdu.

"VİRÜSÜ İLK BAŞLARDA CİDDİYE ALMAMIŞTIM"

Sevgilisi Guido Senia ile yaklaşık 20 gündür karantinada olan Şeyma Subaşı, virüsü ilk başlarda ciddiye almadığını ve Türkiye'ye ulaşmadan önce Phuket, Londra ve Beyrut'a gittiğini söyledi. Sevgilisiyle Türkiye'ye geldikten sonra Guido ile bir partiye gittiklerini anlatan Subaşı, ardından hastaneye çağrıldıklarını ve test yapıldıktan sonra kendilerini karantinaya aldıklarını söyledi.

"KORONAVİRÜS BENDE BUNU DEĞİŞTİRDİ"

Bir süredir evde olmanın kendisini olgunlaştırdığını söyleyen Şeyma, sözlerine şöyle devam etti: "Sizin neler söylediğinizi ne haberler verdiğinizi daha fazla takip etmeye başladım. Koronavirüs bende bunu değiştirdi. Artık bütün dünya haberlerini takip ediyorum ve daha olgunlaştığım bir dönemdeyim gibi hissediyorum."

"BEN İBİZA'YA GİTMEYE BAŞLADIĞIMDA SEN LİSE 2'DEYDİN"

Şeyma Subaşı her şeyin Temmuz'dan sonra normale dönmesini beklediğini söyleyerek, Cüneyt Özdemir'i de İbiza'ya davet etti.

Subaşı, "Cüneyt Bey İbiza'ya gelmek ister misiniz? Ağırlayalım sizi" diye sorunca Cüneyt Özdemir ise "Ben İbiza'ya gitmeye başladığımda sen lise 2'de filandın sanırım" diyerek karşılık verdi.

İkili arasındaki bu diyalog ise kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Şeyma Subaşı karantina dönemini anlattı! İlginç diyaloglar... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.