Şeyma Subaşı, Jet Sosyete'de alay konusu oldu!

Gülse Birsel imzalı sevilen dizi Jet Sosyete, TV8 ile yollarını ayırarak Puhu TV'de yayınlanma kararı aldı. Merakla beklenen dizinin yeni sezon ilk bölümünden güldüren bir fragman geldi. Geçtiğimiz aylarda 'Sadece Şeyma' isimli kitabını çıkartan Şeyma Subaşı'ya komik bir gönderme yapıldı.

Jet Sosyete dizisinin 3. yeni sezon ilk bölümünden yine güldüren bir fragman yayınlandı. Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete'nin yeni fragmanında ise dizideki Gizem karakterinin Şeyma Subaşı'na yaptığı gönderme olay oldu.

"HERKESİN SENİ EZMESİNE İZİN VEREMEZSİN ÇÜNKÜ AVOKADO DEĞİLSİN"

Yeni bölümünde Gizem karakteri, yazar oluyor ve 'Basit Gizem' ismiyle bir kitap çıkarıyor. Gizem'in "Herkesin seni ezmesine izin veremezsin çünkü avokado değilsin" şeklindeki göndermesi ise akıllara Şeyma Subaşı'yı getirdi. Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' isimli kitabındaki 'Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin' sözleri sosyal medyada gündem olmuş ve günlerce konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı, Jet Sosyete'de alay konusu oldu!

KADROYA KATILDILAR

Dizinin merakla beklenen yeni sezonuna iki yeni oyuncu da dahil oldu. 11 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan diziye Özkan Uğur ve Mahir İpek dahil oldu.

Şeyma Subaşı, Jet Sosyete'de alay konusu oldu! - Resim : 2

BÖLÜMLER 50 DAKİKA OLACAK

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin'in Jet Sosyete, yeni sezon ilk bölümüyle 11 Ekim Cuma günü ayında Puhu TV'de yayınlanacak. Jet Sosyete'nin 3. yeni sezon bölümleri ise 50 dakikadan oluşacak.

Şeyma Subaşı, Jet Sosyete'de alay konusu oldu! - Resim : 3

Şeyma Subaşı, Jet Sosyete'de alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Jet Sosyete TV8 Gülse Birsel Özkan Uğur Enis Arıkan puhutv Sarp Apak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.