Şeyma Subaşı ile Zeynep Yılmaz neden kavga etti?

Şeyma Subaşı ile Zeynep Yılmaz neden kavga etti? Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı Ilıcalı arasında sosyal medyada fotoğraf atışması yaşanmış, ikili magazin gündemine oturmuştu. Vatandaşlarımız ise bu konu hakkında araştırma yapmakta. Geçtiğimiz gün Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma, Zeynep Yılmaz göndermede bulunmuş, eski ve yeni eşler sosyal medyada üstü kapalı birbirlerine girmişti. Peki, Şeyma Subaşı ile Zeynep Yılmaz neden kavga etti? Ne dedi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Şeyma Subaşı ile Zeynep Yılmaz neden kavga etti? Acun Ilıcalı'nın eski eşleri sosyal medya üzerinden birbirlerine gönderme yaptılar... Geçtiğimiz gün Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma, Zeynep Yılmaz göndermede bulunmuş, eski ve yeni eşler sosyal medyada üstü kapalı birbirlerine girmişti. Peki, Şeyma Subaşı ile Zeynep Yılmaz neden kavga etti? Ne dedi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Seyma_Subas_ile_Zeynep_Ylmaz_neden_kavga_etti_Ne_dedisfsa

ŞEYMA SUBAŞI İLE ZEYNEP YILMAZ NEDEN KAVGA ETTİ?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım eski eş Zeynep Yılmaz'ı çileden çıkardı. Yılmaz'ın ardı ardına yaptığı göndermelere Subaşı, soyadını Ilıcalı olarak değiştirerek cevap verdi.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile yeni eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı arasında sosyal medyada fotoğraf atışması yaşandı.

Şeyma Subaşı Ilıcalı, Instagram’da Acun Ilıcalı’yı etiketleyerek İngilizce olarak “Ben sana aidim sen de bana… Neredeyse 9 yıl” mesajını ekledi.

İşte o mesaj...

subasi2_1

Bu mesajın ardından Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti.

Zeynep Yılmaz Instagram üzerinden paylaştığı hikayelerde 2008 yılına ait fotoğrafları Acun Ilıcalı'yı keserek paylaştı. Bu mesajlar da "Şeyma Subaşı’ya gönderme" olarak yorumlandı.

zeynep31_1

zeynep1_1_1

Subaşı ise soyadını “Ilıcalı” olarak değiştirip karşılık verdi.

'NEREDEYSE 9 YIL' MESAJI TARTIŞMAYI BAŞLATTI!

Şeyma Subaşı, Instagram’da eşini etiketleyerek İngilizce olarak “Ben sana aidim sen de bana… Neredeyse 9 yıl” yazdı.

Bu mesajın ardından Zeynep Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti. Zeynep Yılmaz Instagram üzerinden paylaştığı hikayelerde 2008 yılına ait fotoğrafları eski eşini keserek paylaştı.

Subaşı ise soyadını “Ilıcalı” olarak değiştirip karşılık verdi.

KIZINI DA KAVGAYA DAHİL ETTİ!

Bu yaşananların ardından Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altında geçmişte paylaştığı, kızı Melisa'nın parkta çekilen videosuna atıfta bulunarak "Melisa’nın parktaki videosunda verdigi tepki gibi (çünkü annesi ona daima pozitif olmayı ve saçmalayanlara karşı gülümseyerek cevap vermeyi öğretti)" yazarak Yılmaz'a yeni bir göndermede bulundu.

İşte Subaşı'nın o paylaşımı:

Ekran_Resmi_2018-03-19_13.27.26_1

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 doğumlu olan Subaşı,2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzellerden 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteriyor.Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

Subaşı şu sıralar yine Acun Ilıcalı'nın şirketi olan Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalışıyor.Yasak aşkın 2009 yılında başladığı, Ilıcalı'nın sevgilisine lüks bir residenceda ev tuttuğu, genç kıza son bir model jeep aldığı, ayrıca yine sevgilisi için ofis kiraladığı internette yer alan haberler arasında bulunuyor. Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını istiyor. Boşanma davası ve Şeyma Subaşı ile yaşadığı iddia edilen yasak aşkı ile Acun Ilıcalı magazin gündemini epeyce meşgul edecek gibi duruyor.

Şeyma Subaşı 2014 yılında anne oldu ve kızı Melisa’yı dünyaya getirdi. Anne kız, Acun Ilıcalı’yı Survivor 2016’nın çekildiği Dominik’te yalnız bırakmamak için Miami’ye taşındı ve sık sık Dominic’e seti ziyarete gitti.

ZEYNEP YILMAZ KİMDİR?

1976 yılında dünyaya gelen Zeynep Yılmaz, 1993 yılında tanıştığı Acun Ilıcalı ile 2003 yılında dünya evine girmiştir. Bu esnada 1999 – 2000 yıllarında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. İlk olarak Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalıştı. Daha sonra ‘çocukluk hayalim’ dediği mimarlık mesleğini yapmaya başladı ve kendi mimarlık şirketini kurdu. Bu süreçte Acun Ilıcalı'dan iki kızı olan Zeynep Yılmaz, çocuklarına Leyla ve Yasemin ismini verdi.

Şeyma Subaşı ile Zeynep Yılmaz neden kavga etti? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Zeynep Yılmaz neden kavga etti ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.