Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi neden ayrıldı? İşte şok ayrılığın perde arkası

Kısa bir süre önce hamile olduğunu açıklayıp ''düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz'' diyen Şeyma Subaşı, yaptığı yeni bir açıklamayla bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Subaşı'nın yaptığı açıklamaların ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığı konuşulan Subaşı'nın bebeğini aldırdığı ve sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den bebek beklediğini yalanlayan Şeyma Subaşı, “Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten” açıklamasını yaptıktan kısa bir süre sonra bebek beklediğini duyurarak, "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim." açıklamasında bulunmuştu.

Şeyma Subaşı -  Mohammed Alsaloussi

Hamile olduğunu duyurduktan bir gün sonra Subaşı, bebeğini kaybettiğini duyurarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı;

"Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim"

Nikahı erteleyen ve bebeğini kaybettiğini açıkladıktan sonra İbiza tatiline çıkan Subaşı'nın yanında sevgilisinin bulunmaması ve parmağında tektaşının olmaması ayrıldıkları yönündeki dedikoduların fitilini ateşlemişti. Subaşı'nın sevgilisiyle olan karelerini Instagram hesabından silmesi ayrılığı doğruladı.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrılığını bugünkü köşesine taşıdı. İşte o yazı...

Şeyma Subaşı -  Mohammed Alsaloussi


''Şeyma Subaşı yine herkesin dilinde! Evlilik teklifi, düğün, bebek itirafı ve düşük haberi derken önceki gün şok bir hamle geldi! Şeyma, sosyal medya hesabından Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğrafları sildi.

Parmağındaki tek taşı da çıkaran Şeyma'nın, sevgilisinden ayrıldığı kesin ama nedenini kimse bilmiyor. Bu sürpriz ayrılık konusunda kulağıma acayip dedikodular geldi.

SUBAŞI'NIN SEVGİLİSİ DOLANDIRICI ÇIKTI

Meğer Mohammed Alsaloussi milyarder değil dolandırıcıymış! Hep şüpheler vardı ama kimse gerçeği bilmiyordu, artık nasıl olduysa Şeyma, sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlamış. Taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış. Şeyma da anında bu ilişkiyi bitirmiş.


GERÇEKLER ORTAYA ÇIKINCA BEBEĞİNİ ALDIRDI

Sonra da hemen gidip sahtekar sevgilisinden olan çocuğunu aldırmış. Şeyma Subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilmiyorum. Hoş, Şeyma bizim gazetenin araştırmacı yazarı Sonat Bahar'ın yazısını okusaydı, bu yanlıştan daha önce dönerdi. Çünkü Sonat, Alsaloussi'nin hakkında yazılıp çizilen 'güzel' şeylerin hepsinin yalan olduğunu ortaya çıkarmıştı.''

 

Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi neden ayrıldı? İşte şok ayrılığın perde arkası ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.