Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında ne oluyor? 'Nafaka yüzünden birbirlerine girdiler' iddiası

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın birlikte çekilen fotoğraf karesi magazin gündemine bomba gibi düştü... Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışan Şeyma Subaşı, birlikte çıktıkları Paris tatilini noktalayıp Bodrum'da arkadaşlarının teknesinde tatil yapmaya başladı. Bodrum'da eski eşi ve kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Şeyma Subaşı'nın nafaka nedeniyle herkesin gözü önünde eski eşiyle tartıştığı ve Acun Ilıcalı'ya sesini yükselttiği öne sürüldü.

2017 yılında evlenip, 2018 yılında boşandığı eski eşi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa Ilıcalı ve yeniden barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte Paris'te tatil yapan Şeyma Subaşı, Bodrum'a döndü. Arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan Subaşı, Bodrum'da eski eşi Acun Ilıcalı ile birlikte görüntülendi. Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı'nın tartıştığı iddia edilen anlara ait görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında ne oluyor? 'Nafaka yüzünden birbirlerine girdiler' iddiası


ACUN ILICALI MEKANI TERK ETTİ


İddiaya göre, ikilinin arasında kızları Melisa ve nafaka konuları nedeniyle tartışma çıktı. Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı, kızlarının velayeti ve nafaka ücreti nedeniyle Bodrum'daki Maçakızı isimli mekanda herkesin gözü önünde tartıştı. Şubaşı, Ilıcalı'ya bağırdı. Tartışma sonunda Ilıcalı mekanı terk etti.


ŞEYMA 125 BİN TL NAFAKA ALIYOR

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı karşı karşıya geldi. İkilin nafaka nedeniyle kavga ettiği öne sürülen fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Şeyma Subaşı aylık 125 bin TL nafaka alıyor.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında ne oluyor? 'Nafaka yüzünden birbirlerine girdiler' iddiası - Resim : 2

"HER EVLADIN YERİ ANNESİNİN YANIDIR"

Geçtiğimiz yıl Instagram hesabından kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı, "Melisa Miami'de doğdu. O zaman neden Melisa, Miami'de annesiyle beraber yaşamasın" demişti. Paylaşımıyla kısa sürede gündem olan Subaşı, bir video yayınlayarak "Her evladın yeri annesinin yanıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında ne oluyor? 'Nafaka yüzünden birbirlerine girdiler' iddiası ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Kavga Bodrum tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.