Şeyma Subaşı hamile mi, düşük mü yaptı?

Ünlü sosyal medya fenomenlerinden Şeyma Subaşı son olarak sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlilik teklifi aldıktan sonra hamile mi iddiaları ile gündeme gelmişti. Ancak son gelen iddialar ile birlikte Şeyma Subaşı bebeğini düşürdü mü sorularının cevabı arandı.

Geçtiğimiz haftalarda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı bu teklifi kabul ettiğini söyleyerek son fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ancak kısa bir süre sonrasında Şeyma Subaşı’nın hamile olduğu yönündeki iddiaları magazin gündemini bir kez daha sarstı.

ŞEYMA SUBAŞI HAMİLE Mİ?

İddialar sonrasında sessiz kalmayan Şeyma Subaşı cesur açıklamaları ile herkesin aklındaki sorunun da cevabını vermiş oldu. Şeyma Subaşı açıklamasında, "Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim" dedi.

Şeyma Subaşı hamile mi, düşük mü yaptı?

Evlenmek için kesinlikle aceleci olmadığını dile getiren Şeyma Subaşı, "Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım" sözlerini sarf etmişti.

ŞEYMA SUBAŞI DÜŞÜK MÜ YAPTI?

Ancak kısa bir süre sonrasında bu seferde hamile olan Şeyma Subaşı’nın bebeğini düşürdüğü iddiaları ortaya çıkınca ünlü fenomen bir kez daha açıklama yapmak durumunda kaldı. Subaşı, "Bir önceki paylaşımımda yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu." Paylaşımında bulundu.

Şeyma Subaşı hamile mi, düşük mü yaptı? - Resim : 2

Subaşı, "Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var" dedi.

Şeyma Subaşı hamile mi, düşük mü yaptı? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Hamile Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.