Şeyma Subaşı hamile mi? Açıklama yaptı mı?

Şeyma Subaşı hamile mi? Yaptığı her hareket ve paylaşımla gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı, Fransız sevgilisi Guido Senia ile birlikteliğini sürdürüyor. Çiftin katıldıkları yardım gecesinde Şeyma Subaşı'ının karnının şişkinliği dikkatleri çekiyor. Takipçileri Şeyma Subaşı'nın paylaşımın altını soru yağmuruna tutuyor. İşte Şeyma Subaşı hamile mi? Açıklama yaptı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Şeyma Subaşı hamile mi? Çiftin katıldıkları yardım gecesinde Şeyma Subaşı'ının karnının şişkinliği dikkatleri çekiyor.Takipçileri Şeyma Subaşı'nın paylaşımın altını soru yağmuruna tutuyor. Yaptığı her hareket ve paylaşımla gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı, Fransız sevgilisi Guido Senia ile birlikteliğini sürdürüyor. İşte Şeyma Subaşı hamile mi? Açıklama yaptı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı ile boşandıktan kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, her hareketiyle magazin gündemine damga vurmaya devam ediyor. Önceki gün sevgilisiyle bir davete katılan Subaşı'nın göbeği kafaları karıştırdı.

GÖBEĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Giydiği elbisede göbeği çıkan Şeyma Subaşı'nı görenler, "Bebek mi, göbek mi?" sorularını sormaya başladı. Subaşı ise hamile olup olmadığına dair çıkan haberler karşısında henüz bir açıklama yapmadı.

Şeyma Subaşı hamile mi? Açıklama yaptı mı?

KIZININ VELAYETİ ACUN'A VERİLDİ

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı var. Ancak Melisa'nın velayeti boşanma davasının ardından baba Acun Ilıcalı'ya devredildi.

"NE BEBEK NE GÖBEK"

Subaşı, "Ne bebek ne göbek. Fotoğraf çekilirken Guido’nın eli belimde olunca elbisenin askısı aşağa inmiş, kumaşı da ince olduğu için göbeğime yapışmış. O görüntü için yanlış elbise seçimi diyebilirim. Bu arada herkes elbiseme bayıldı." dedi.

 

Şeyma Subaşı hamile mi? Açıklama yaptı mı? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Instagram Guido Senia
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.