Şeyma Subaşı gönlünü dolandırıcıya mı kaptırdı! "Kara para akladı, uyuşturucudan hapse girdi!"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almıştı. Teklifin ardından Subaşı ve Alsaloussi hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Son olarak Alsaloussi, sosyal medyada hakkında çıkan "dolandırıcılık" iddialarıyla gündeme geldi.

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin dolandırıcı olduğu ve hatta adının bile sahte olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Alsaloussi'den evlilik teklifi almıştı.

"KARA PARA AKLIYOR"

Sosyal medyada yayılan dedikodulara göre Mısırlı damat, ünlü kadınlarla birlikte olup güvenilirlik elde etmek istiyor. Bu şekilde kara para aklıyor. Spiegelsohmer isimli haber sitesine göre Mısırlı damadın adı bile sahte.

"UYUŞTURUCUDAN HAPSE GİRDİ"

Mohammed Alsaloussi, 2005 yılında Kanada vatandaşı olmak için başvurdu. Ancak gerçeğe aykırı beyanlar verince başvurusu reddedildi. Mısırlı sevgili iddialara göre, 2017 yılında adını Mohammed Alsaloussi olarak değiştirdi. California'da uyuşturucu madde kullanmak ve halka açık yerde taşkınlık çıkarmak suçundan hapse girdiği de diğer iddialar arasında yer alıyor.

ŞEYMA SUBAŞI: NEYE YATIRIM YAPACAĞINI İYİ BİLİR

Şeyma Subaşı sevgilisi hakkında çıkan 'dolandırıcı' iddialarına yanıt verdi. Subaşı yaptığı açıklamada iddialar için saçma yorumunda bulundu. Sevgilisine sonuna kadar güvenen Subaşı sevgilisi için "Nereye yatırım yapacağını iyi bilir" diyor.

 

 

Şeyma Subaşı gönlünü dolandırıcıya mı kaptırdı! "Kara para akladı, uyuşturucudan hapse girdi!" ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.