Şeyma Subaşı geçinebilmek için eski sevgililerinden gelen hediyeleri satışa çıkardı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrıldıktan sonra para kazanmak için eşyalarını satışa çıkardığı iddia edildi. Her paylaşımıyla gündem olmayı başaran ve son dönemde sevgilisinden ayrılınca yeniden İstanbul'a taşınan Şeyma Subaşı'nın eski sevgililerinin kendisine aldığı pahalı hediyeleri satıp yerine replika ürünler aldığı konuşuluyor.

2017 yılının Eylül ayında Fransa'da evlenen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 2018 yılının Kasım ayında dokuz dakika süren duruşmada tek celsede boşanmıştı. Acun Ilıcalı'dan boşanırken aldığı yüklü nafakayla gündem olan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlayınca 125 bin TL'lik nafakayı almayı bırakmıştı. Acun Ilıcalı, eski eşinin bu kararının ardından "Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana 'Şu an paraya ihtiyacım yok' dedi" açıklamasını yapmıştı.

ESKİ AŞKLARINDAN GELEN HEDİYELERİ SATIŞA ÇIKARDI

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Ancak Mısırlı sevgilisinden de ayrılan ve İstanbul'a geri dönen Şeyma Subaşı, para kazanmanın yolunu buldu. Genç kadın, Acun Ilıcalı ve Mohammed Alsaloussi'nin kendisine hediyesi olan pahalı çanta, saat ve kıyafetleri tek tek satmaya başladı.

Şeyma Subaşı geçinebilmek için eski sevgililerinden gelen hediyeleri satışa çıkardı


SATTIĞI ÜRÜNLERİN YERİNE REPLİKASINI ALIYOR

İkinci el lüks ürünler alan mağaza ile internet sitelerine onlarca kıyafet ile aksesuvar sattığı konuşulan Şeyma Subaşı, yerine ise replika ürünler satın alarak şov yapmayı sürdürüyor.

Şeyma Subaşı geçinebilmek için eski sevgililerinden gelen hediyeleri satışa çıkardı


MISIRLI SEVGİLİSİNİN HEDİYE ETTİĞİ ÇANTAYI DA SATTI

Mohammed Alsaloussi'nin Şeyma'ya hediyelerinden biri de Hermes'in fiyatı 1 milyon TL'yi bulan bu çantasıydı. İddiaya göre Şeyma'nın sattığı ürünlerden biri de Hermes Birkin.


MOHAMMED ALSALOUSSİ MADDİ DESTEK VERMEKTEN VAZGEÇMİŞTİ...

Son olarak Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ile ilişkisini bitirince eski sevgilisinin çıkaracağı bir moda markasına 'sponsor' olmaktan vazgeçmişti. Alsaloussi daha önce de, o dönem sevgilisi olduğu Şeyma Subaşı ile birlikte Miami'de açacakları kafe hayalinden vazgeçmişti.

Şeyma Subaşı geçinebilmek için eski sevgililerinden gelen hediyeleri satışa çıkardı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.