Şeyma Subaşı Exxen'de program mı yapacak?

Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak 2021'de seyirciyle buluşacak olan yeni platformu Exxen'de sürpriz bir ismin program yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu iddiaya göre, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Exxen için sosyal medya, trendler ve seyahatle ilgili bir program yaparak deneyimlerini aktaracak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen çok yakında izleyiciyle buluşuyor. Exxen platformunun yayına başlamasına kısa bir süre kala, yeni bir iddia ortaya atıldı.

DENEYİMLERİNİ AKTARACAK!

Fanatik'te yer alan habere göre, Yayın hayatına Ocak 2021 itibarı ile başlayacak olan Exxen'de Şeyma Subaşı'nın sosyal medya, trendler ve seyahatle ilgili bir program yapacağı iddia edildi. Dünya genelinde birçok yerde tatil yapan Subaşı'nın gittiği tatil bölgelerindeki deneyimlerini aktaracağı ve zaman zaman online program yapacağı iddiaları var.

Şeyma Subaşı Exxen'de program mı yapacak?

ACUN'A OLAN MİNNETTARLIĞINI DİLE GETİRMİŞTİ

Şeyma Subaşı, daha önce verdiği bir röportajda, "Ayaklarının üzerinde durabilen bu güçlü bir kadınsam sebebi Acun'dur! Ona çok şey borçluyum. Yaşadığım onca kötü şeye rağmen, hiçbir koşulda yıkılmamamı sağlayan Acun Ilıcalı'dır. Hala büyük hayranlık hissediyorum ve her zaman ona teşekkür ediyorum." sözleriyle Acun Ilıcalı'ya olan minnettarlığını dile getirmişti.

Şeyma Subaşı Exxen'de program mı yapacak? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.