Şeyma Subaşı evleniyor mu? Mısırlı sevgilisinin İstanbul'a gelmesi boşa değil! İşte evlilik sinyali...

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi çifti evleniyor mu? Bugün magazin basınına düşen habere göre İstanbul'da ilk kez görüntülenen Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi ile dünya evine gireceğinin sinyallerini verdi.

26 Kasım 2018 tarihinde Acun Ilıcalı'dan bpşanan Şeyma Subaşı o günden bu yana magazin dünyasının ve sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında. Son zamanlarda ise Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile evleneceği iddia edilen çiftten haber var.

30 yaşında olan Şeyma Subaşı hemen hemen her gün sosyal medya hesabından aşkına yönelik paylaşımlar yapıyor. İlişkisine dair detayları da takipçileri ile her fırsatta paylaşan Şeyma Subaşı bu kez sevgilisi ile İstanbul'da görüntülendi.

Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleniyor mu?

Son zamanlarda Mohammed Al saloussi Şeyma Subaşı çiftinin sosyal medyada birlikte verdiği pozlar kendisini takip eden binlerce kişinin göz hapsinde. Fakat çiftin evlilik kararını ne zaman alacağı ise bir muamma.

Şeyma Subaşı evleniyor mu? Mısırlı sevgilisinin İstanbul'a gelmesi boşa değil! İşte evlilik sinyali... - Resim : 2

Şeyma'nın Mısırlı sevgilisi ile evlilik kararı aldığı iddia edilince haliyle binlerce takipçisi şok yaşadı. "Sen benim evimsin" diyerek sevgilisi Mohammed Al Sloussi ile verdiği yakın pozlar olay olan Subaşı'dan evlilik tarihi ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

 

Şeyma Subaşı evleniyor mu? Mısırlı sevgilisinin İstanbul'a gelmesi boşa değil! İşte evlilik sinyali... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı şeyma subaşı evleniyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.